Slider

Mitä äitienpäiväksi?

2017-05-09

Äitienpäivä lähestyy huimaa vauhtia. Välillä mietin, mihin tämä aika oikein menee. Tämän kunniaksi halusin vinkata teille pari ideaa, jotka saisivat ainakin tämän äidin suupielet kaartumaan hymyyn.

Tietysti enemmän kuin muuta, odotan sitä mitä Pikku E tulee askartelemaan päivähoidossa. En usko, että ensimmäistä lapsen tekemää äitienpäivälahjaa tulisi voittamaan mikään, mutta kyllä minä miehenikin hankkimaa lahjaa tulen arvostamaan.

Lahjaideat, äitienpäivä, lahja äidille, hemmottelu lahja

Tuleva sunnuntai on minun elämäni toinen äitienpäivä äitinä ja toki muutama lahjatoive olisi mielessä. Näin raskauden väsyttämänä ja turvottamana arvostaisin kovasti pidempiä yöunia ja ehkä pientä rentoutumista. Vielä en tiedä, missä me äitienpäivän vietämme, mutta en minä sille valmiiksi laitetulle aamiaisellekaan sylje. Lupaan sen. Tällaiset pienet hemmottelut eivät maksa mitään ja uskon joka äidin arvostavan tällaista huomioimista paljon enemmän, kuin sitä materiaa.

Äitienpäivä, lahjaideat, lahjaksi äidille, hemmottelu lahja, elämyslahja

Vaikka itse haaveilen edelleen siitä Daniel Wellingtonin kellosta ja Snö of Swedenin korvakoruista, tällä kertaa esitin miehelleni vienon toiveen hieman eriliaisesta lahjasta. Syntymäpäivälahjaksi toivoisin kyllä jo kovasti DW:tä. Mutta en tiedä liittyykö tämä jotenkin henkiseen keski-ikään, vai olenko vain oppinut arvostamaan elämyksiä ja palveluita, materiaa enemmän. Ehdotin miehelleni, jos hän ei välttämättä halua tällä kertaa kävellä lähimpään kultakauppaan, arvostaisin kovasti jonkinlaista hemmotteluhoitoa. Taisin mainita jalkahoidon, josta olen haaveillut jo iät ajat.

lahjaideat, äitienpäivä, lahjaksi äidille, hemmottelulahja, elämyslahja,

Vinkkinä niille, jotka ehkä innostuisivat hemmottelemaan äitiään tai lastensa äitiä, moni paikka tarjoaa lahjakortteja. En usko, että kovin moni nainen vastustaa manikyyriä tai jalkahoitoa tai ripsienlaittoa tai kampaajaa tai hierontaa. Toki, se rauhassa pidempään nukuttu aamu, jos sellainen on mahdollista tarjota, tekee varmasti myös ihmeitä.

äitienpäivä, lahjaideat, äidille lahjaksi, hemmottelulahja, elämyslahja,

Omien toiveideni innoittamana aloin selailla myös Elämyslahjojen nettisivuja, josta löytyi jos jonkinmoista valmista, kohtuuhintaista pakettiratkaisua. Erilaisten hemmottelupakettien lisäksi oli myös romanttista hotellipakettia kahdelle, joten kannattaa mennä vilkuilemaan sivuja. Romanttinen miniloma hotellissa, olisi myös allekirjoittaneen mieleen. Varsinkin nyt, kun yksi mummi on päässyt lastenlasten kestitsimisen makuun. Ja naisille vinkkinä, löytyy sieltä jos jonkinmoista miehillekin sopivaa lahjaa tulevia isänpäiviä ja syntymäpäiviä ajatellen. Meidän isillä pyörisi varmasti sukat jaloissa, jos syntymäpäivälahjapaketista paljastuukin olut tasting kahdelle hengelle.

Ihanaa kevättä!

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Itse arvostan myös aineettomia lahjoja! Tähän liittyen, mulla onkin tulossa blogiin tänään arvonta juurikin johonkin omavalintaiseen hemmotteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on varmaan tämä ikä, kun sitä alkaa arvostamaan yhä enemmässä määrin itsestään huolehtimista. Ajattelin, että kunhan Baby B:n laskettu aika lähestyy, niin kävisin kampaajalla ja jalkahoidossa. Kampaajalla, koska sitten on ainakin tukka kunnossa kun silmäpussit vain kasvaa ja jalkahoidossa, koska muistan miten kovilla omat jalkani olivat ensimmäisellä kerralla.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright