Slider

City-tennarit kevääksi

2017-05-03

Havahduin eilen siihen, miten hiostavat talven luottonilkkurini ovatkaan näin aurinkoisina kevätpäivinä. Räntäsateella ne menevät vielä oikein mainiosti, mutta tämä parin päivän lämpöaalto on saanut minut haaveilemaan kevyemmistä kengistä. Ja koska vanhoista, uskollisista converseistani irtosi pohjat viime syksynä, tämä tarkoittaa kenkäkaupoille lähtemistä.

Kegät, Vapaa-ajan tennarit, Converse, Adidas, Reebook, City tennarit, Elle lehti,

Kegät, Vapaa-ajan tennarit, Converse, Adidas, Reebook, City tennarit,

En yleisesti ottaen ole mikään kenkäfriikki. Mikä johtunee todennäköisesti siitä, että yleensä saan etsiä sopivia kenkiä pari päivää, hankalanmallisen jalkani vuoksi. Olen kuitenkin todennut, kun olen alkanut kiinnittämään huomiota siihen, mitä päälle laitan, että olisi mukavaa, jos olisi edes muutamat kengät, joista valita. Siksi olen pyhästi luvannut itselleni, että pikku hiljaa kerään itselleni pienen, sievän kenkäkokoelman, mukavia, kauniita ja käytännöllisiä kenkiä. Ja nyt puhutaan oikeasti, pienestä ja sievästä kokoelmasta, jossa on kuitenkin vähän valinnanvaraa. Ei mistään yhden kokonaisen kaapin kokoelmasta.

Kegät, Vapaa-ajan tennarit, Converse, Adidas, Reebook, City tennarit,
Tuotekuvat lainattu.


Ensi kesänä iso plussa kengissä on varmasti se, jos ne saa pujotettua helposti jalkoihin. Niiden olisi myös ehdottomasti oltava hyvät ja tukevat jalassa, jotta jalat jaksaisivat vähän paremmin lisäpainonsa kanssa. En kuitenkaan ole ihan niin tarkka, että ostaisin kengät ihan vain raskautta ajatellen. Kyllä niiden käyttöiän on oltava pidempi. Ja kyllä minä nykypäivänä arvostan yhä enemmässä määrin myös tennareissa, sitä ulkonäköä. Kokovalkoiset tennarit olisivat ihanat, mutta sen verran laiska olen, että en välttämättä jaksa pestä niitä kertaviikkoon. Siksi mustat tai harmaat olisivat minun silmissäni parempi vaihtoehto.

Joten tämän kevään/kesän ostoslistalla ovat ainakin yhdet kunnon city-tennarit, pistokkaat ja totta kai seuraajat vanhoille converseilleni. Sekä tietysti ballerinoja, mutta niihin palaan myöhemmin, kuten lupasin.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Kevätkengät pitäisi itsekin hommata. Kesäkuussa tiedossa myös lomareissu, jonne hyvät kövelykengät olisi omiaan. Kollaasissa kengät nro 4 ja 6 olivat värien osalta omaan mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla taitaa olla tällä hetkellä, valehtelematta, kunnossa vain juuri talvinilkkurini ja muutamat kesäiset korkokengät, joten kenkäkaappini tarvitsee kipeästi päivitystä. Mietin, vain mistä taikoisin itselleni henkisen tuen kenkäostoksille, koska mun jalalle on oikeasti todella vaikeaa löytää sopivaa lestiä ja vielä kaunista ulkomuotoa. 4 ja 6 ovat ihanan kesäiset, mutta todennäköisesti itse päädyn tuttuun ja turvalliseen mustaan. Tosin 4 ja 5 saattaisivat olla kivat vaihtoehdot perustennareihin.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright