Slider

Blogiloma

2017-04-04

Tulin vain ilmoittamaan, että vetäydyn lyhyelle blogilomalle. Olen nimittäin joutunut nyt toteamaan, että minulla ei paukut riitä ihan kaikkeen ja tarvitsen lyhyen lepohetken. Meidän perheellä on ollut tänä keväänä niin paljon isoja rautoja tulessa, että nyt pitää vetää hetkeksi peli poikki ja olla vain. Minä ja me ollaan sen tarpeessa.
Pieni valkoinen kukkakimppu | Valkoisia ruusuja

Pyrin palaamaan ensi viikkoon mennessä uusin aihein. Palaan myös silloin teidän kommentteihinne, joita olette jättäneet aikaisempiin postauksiin.

xx
Jenni S.

6 kommenttia:

 1. Ota ihan rauhassa vain ja pidä taukoa hyvillä mielin! :) Olen itsekin todennut, että blogin pitämiselle on aikansa ja paikkansa, mutta välillä siitäkin tarvitsee lepoa ja taukoa. Arjessa voi tulla moniakin sellaisia vaiheita eteen, jotka vaativat meiltä äideiltä enemmän voimia, joten blogi voi silloin aivan hyvin odottaa. Voikaa hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sinä, jos joku ymmärrät, että joskus on hyvä hiljentää ja rauhoittua. Nyt on ollut aivan erityisen raskas kevät, mutta hyvästä syystä. En malta odottaa, että pääsen täällä blogissakin pääsen kertomaan näistä uusista tuulista.

   Poista
 2. Tauko on aina aika ajoin hyvästä. Saa uutta perspektiiviä asioihin. Täällä odotellaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pikku hiljaa yritetään taas palata elävien kirjoihin.

   Poista
 3. Perhe on tärkein ja oma vapaa-aika. Keväistä iloa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin pitäminen on aivan ihanaa, mutta nyt on kyllä sellainen kevät ja tilanne, että pakko kuunnella omaa kroppaa ja pitää turha stressi poissa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright