Slider

Se suurin sisustushaave

2017-04-26

Väitän, että jokaisella sisustajalla on jokin suuri sisustushaave. Se voi olla tuoli, pöytä, valaisin. Se voi olla designia tai olla olematta. Eräällä ystävälläni se oli Lokki-valaisin ja tiedän erään sisustusbloggaajan, jonka pitkäaikainen, suurin sisustushaave on ollut koko joukko tuoleja. Minun tämän hetken suurin sisustushaaveeni on tietysti valaisin. Eikä mikä tahansa valaisin, vaan kaikkien valaisimien äiti.
Flos kattokruunu, FLOS 2097/30 kattokruunu
FLOS 2097/30 - Kuva lainattu.

Ja nyt puhutaan siis Flosin modernista kattokruunusta, eli FLOS 2097/30. Rakastuin aikanaan ensi silmäyksellä tähän valaisinten kuningattareen. Minua kiehtoo se, miten se on samaan aikaan niin moderni, perinteinen ja näyttävä. Olen aina pitänyt kattokruunuista, mutta tämä päihittää perinteiset kristalliunelmat aivan mennen tullen.

Ainoa syy sille, miksi en ole jo ostanut tätä valaisinta, on korkea hinta. Ajattelin pitkän aikaa, että etsin ruokapöydän ylle saman henkistä valaisinta, mutta halvempaa. En vain ole yksinkertaisesti löytänyt mitään, joka sykähdyttäisi minua yhtä vahvasti. Niinpä, jokunen ilta sitten ilmoitin miehelleni, että jossain vaiheessa, kun tilanne on sopiva ja olen saanut riittävästi rahaa säästöön, meille tulee FLOS 2097/30. Rakkaani epäili tässä vaiheessa taas mielenterveyttäni.

Kun kyseessä on klassikkovalaisin, niin pitkänkään tähtäimen säästötavoitteet eivät haittaa. Lisäksi, tässä ehtii vielä makustella, pohtia, ihastella ja olla sitten tulevaisuudessa 100% varma ostopäätöksestä.
Kun tämä valaisin on meidän ruokapöydän yllä, meillä avataan pullo kuohuvaa ja kilistellään sille.

x x
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Voi, aivan sama sisustushaave täällä! Yksinkertaisesti kaunein valaisin mitä maa päällään kantaa! Toivottavasti jonain päivänä meidän molempien unelma käy toteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän onneksi kyseessä on ajaton klassikko, joka varmasti odottaa meitä. :) Uskon varmasti, että niin meillä, kuin teilläkin siemaillaan sitten kuohuvaa ja ihastellaan tätä valaisinta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En voi muuta kuin kompata. Mietin jo, että pyytäisin tätä mieheltä Baby B:n jälkeen push presentiksi. :'D

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright