Slider

Huhtikuun parhaat x 6

2017-04-30

Ihan ensimmäiseksi hyvää vappua! Täällä on alkamaisillaan vapun työleiri, hyvin nukutun yön jälkeen. Pikku E on nimittäin viettämässä laatuaikaa mummilassa. Tuliaisiksi on tosin tilattu ainakin ämpärillinen meidän äidin leipomia vappumunkkeja.

Nyt vuorossa kuitenkin kuukauden parhaat.

Vappu tervehdys, Maaliskuun parhaat, Aaminainen

1. Baby B
Itseasiassa Baby B olisi kuulunut jo parin viime kuun parhaisiin, mutta listataan hänet nyt, kun raskaus on yleisessä tiedossa. Kuten kerroin, raskaus on toivottu ja odotettu, joten se on ehdottomasti ansainnut paikkansa kuukauden top kutosessa. Siitäkin huolimatta, että tämä väsymys on jotain ihan kamalaa. Uuden elämän tekeminen on todella rankkaa.

2. Vain elämää
Tässä on jo muutamana iltana saanut nauttia uudenlaisista musiikkielämyksistä. Kyllä, minä kuulun ehdottomasti siihen väkeen joka katsoo Vain elämää ja itkeä tihrustaa tunteellisten biisien kohdalla. Tällä hetkellä voin sentään sen itkemisen selittää hormooneilla. Hah.

Vappu, Vapputervehdys, Kuukauden parhaat, Parisuhde, Parisuhdeaika, Pieni lapsi,

3. Beauty and the Beast
Meitä hemmoteltiin miehen kanssa treffi-illalla ja kahdenkeskeisellä ajalla, kun Pikku E sai innokkaan lapsenvahdin yhdeksi illaksi. Yksinvaltiaana päätin, että me menemme elokuviin katsomaan Beauty and the Beastin. Jotain olin kuulevinani uudesta Fast and Furiouksesta, mutta se meni kuuroille korville. Kaunotar ja hirviö on ehdoton lempisatuni, sekä kaikkien aikojen lempielokuvani. Live action version näkeminen oli ehdottomasti lippujen hinnan arvoista ja nautin suunnattomasti elokuvasta. Mieheni kuvaili elokuvaa omin sanoin: "Aika oli musikaalinen elokuva."

Itse suosittelen tätä elokuvaa todella lämpimästi ihan kaikille.

4. Parisuhdeaika
Treffeillä käyminen oli kyllä yksi kuukauden kohokohdista. Totesimme, että meidän täytyy ehdottomasti käydä yhdessä ulkona, nyt kun se on vielä mahdollista. Vauvavuosi on kuitenkin hyvin sitova, eikä meidän ole niin helppoa lähteä ulos tulevana vuonna. Oli todella virkistävää käydä syömässä ihan kahdestaan, sekä rauhassa elokuvissa. Lisäksi äiti yllätti meidät, kutsumalla Pikku E:n yökylään mummilaan. Me ollaan siis saatu bonuksena nauttia yhdestä pitkään nukutusta, rauhallisesta aamusta.

Vappu, Vappu tervehdys, Kuukauden parhaat, Muoti, Ballerinat, Ballerinan paluu,

5. Uusi ystävämme Olaf
Nyt on vappu, mikä tarkoittaa sitä, että meillekin on muuttanut yksi heliumtäytteinen Olaf. Tänä vuonna minä valitsin vappupallon, sillä Pikku E, olisi luonnollisesti valinnut mukaansa kaikki. Olafia on nyt halailtu, pussailtu ja tanssitettu ihan ajan kanssa. Saa nähdä miten kaveri selviää vapun yli. Kun olen katsonut lukuisia Instagram pätkiä iloisista vauvoista ja vappupalloista, meidän olisi ehdottomasti pitänyt hankkia E:lle pallo jo viime vuonna.

6. Ballerinat tekevät paluun
Koska minä olen alkanut seurata muotia vasta ihan hiljan, en ole tajunnutkaan niiden olleen poissa. Nyt kuitenkin tiedän, että kaikenlaiset röyhelöt ovat naisten pukeutumisessa in ja että ballerinat ovat taas syrjäyttämässä loafereita. Ehdottoman hyvä uutinen. En ole nimittäin koskaan tuntenut loafereita omiksini. Muistan kuitenkin kuinka edesmennyt mummuni käytti niitä ja Alexa saa ne näyttämään aina hyvältä. Minä suosin ballerinoja. Perehdyn omaan ballerinasuhteeseeni myöhemmin omassa postauksessaan.

Vappu, Vapputervehdys, Kuukauden parhaat, Parisuhde, Parisuhdeaika, Pieni lapsi,


+1. Te ihanat lukijat
Kerroin tässä kuussa meidän velkaongelmista ja uudesta vauvasta ja teiltä lukijoilta tuli todella ihania kommentteja niin facebookiin, kuin tänne bloginkin puolelle. Kiitos! Kaikki tsemppaavat kommentit ja onnen toivotukset ovat olleet todella ihanaa luettavaa. Kiitos, kiitos, kiitos. <3 Te olette ihan parhaita.

Nyt minä raahan tuon ukon viettämään parisuhdeaikaa verhokaupoille. ;)

x x
Jenni S.

8 kommenttia:

 1. Olipa positiivista luettavaa, kyllä täytyy aina nauttia elämän pienistä ilon hipuista koska niistä joistakin saattaa puhjeta kaunis kukka. Mukavaa kevättä! :)
  -Anne H- http://vauhdillavastatuuleen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin kirjoittamaan näitä kuukausipostauksia, sillä ajattelen, että positiivisuus lisää entisestään positiivista. Nämä postaukset ovat auttaneet löytämään, joka kuukaudesta jotain hyvää. Omakin positiivinen ajattelu kehittyy kivasta tässä ohella.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ovat kyllä. Ihastuin niihin pari kesää sitten aivan täysin.

   Poista
 3. Oikein hauskaa Vappu <3

  Ja hyviä vointeja, onneksi se väsy loppuu synnärillä. Kunnes uusi alkaa...hih :D

  VastaaPoista
 4. Samoin sinne. <3

  Eiköhän tässä ole valjennut jo se, että se väsymys ei ihan heti hellitä. :D Onneksi se on sen arvoista.

  VastaaPoista
 5. Onnea pienestä papusesta!Ja tuo vain elämää jaksaa sykähdyttää uusine jaksoineen.Löysin tänne blogiisi Fridan blogin kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Onhan tämä elämä aivan ihanaa, varsinkin juuri tällaisina hetkinä. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright