Slider

Anno palaa syksyllä

2017-04-01

Voi olla, että olen vähän myöhässä, mutta en voi olla hehkuttamatta tätä, kun sain asian selville. Anttilasta tuttu Anno tekee paluun uudistuneena ja raikkaana ensi syksynä! Muistan itse miettineeni Anttilan tehdessä konkurssin, että miten Annon malliston käy. Näemmä sen kävi ihan hyvin. Suomalainen SGN Group osti brändin konkurssipesästä ja suunnittelee nyt sen uutta tulemista syksyllä 2017. En malta odottaa!

Anno kuitenkin tuntunut ottavan tukevan jalansijan meidän suomalaisten sydämissä, joten on hienoa, että sen tarina jatkuu.
Anno Collection | Anno tulee takaisin
Kuva on lainattu täältä.

SGN Groupin tiedotteessa kerrotaan tulevasta näin:

 "Anno palaa luonnonmateriaaleihin ja tietynlaiseen intiimiyteen ja kodikkuuteen. Fokus on tuotteissa, joiden kanssa on hyvä elää. Haluamme tarjota Annon kautta jokaiselle mahdollisuuden rakentaa ympärilleen omannäköiseltä tuntuvaa kotia hiljalleen ja pala palalta. Haluamme suunnitella tuotteita, jotka kulkevat elämässä vuodesta ja kodista toiseen, kertoo Annon pääsuunnittelija Pia Lehtovuori."


Uusi mallisto julkaistaan Habitare messuilla tulevana syksynä. Täytynee hankkia liput messuille, jotta pääsen näkemään ensimmäisten joukossa uuden malliston.

Onko siellä muita, jotka jäivät kaipaamaan Annon tuotteita?

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Oi vitsit, en voi vastustaa sisustustuotteita. Kiitos kun vinkkasit, myös mä jään innolla odottamaan tulevaa mallistoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotellaan yhdessä. Palaan varmasti syksyllä blogissa siihen uuteen mallistoon ja omiin suosikkeihin.

   Poista
 2. Mietin hetken, että oliko tämä huhtikuun ekan päivän aprillipila, mutta totta lienee olevan :) Kiva uutinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ollut aprillipäivän pila. En edes tajunnut, että olisi voinut olla. Mä olen niin käsittämättömän surkea aprillipäivän pilailija etten niitä yleensä harrasta ja mua on todella helppo höynäyttää. Voin kertoa, että "Kato, lentävä lehmä"-letkautus on myös mennyt minulla läpi. :'D

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright