Slider

Yllätysarvonnan voittaja

2017-03-01

Kiitos kaikille ystävänpäivän yllätysarvontaan osallistuneille ja ennen kaikkea kiitos antamistanne ideoista. Arvontaan osallistumisen ohessa pyysin teitä kertomaan millaisia postauksia lukisitte mielellänne sisustuspostausten ohessa. Suurin osa teistä oli sitä mieltä, että pelkästä sisustusaiheiden riittävän, mikä on minusta hienoa. Koen silloin onnistuneeni postausten kirjoittamisessa ja inspiraation jakamisessa, kun sanotte tuollaista. Kiitos.

Big mamas home pysyy ehdottomasti edelleen sisustuspainotteisena blogina, mutta 56 neliöisessä kodissa saattaa joskus olla aiheet vähissä ja silloin on hyvä tietää, millaisia juttuja lukisitte siinä ohessa.

Arkipostaukset olivat seuraavaksi toivotuimpia postauksia. Ajattelin, että jaan silloin tällöin joitain juttuja meidän elämästä, mutta sitä oikeaa arkea kaipaavat, käykää vilkaisemassa kakkosblogiani big mamas babya. Siellä jaan enemmän sitä meidän ihan perusarkea. Lisäksi toivottiin mielipiteitä, ajatuksia, toiveita, suunnitelmia, joita pystyn toteuttamaan sisustusblogille sopivalla tavalla. Myös ruoka ja tyyli postauksia toivottiin, joten saamanne pitää. Pääpaino on kuitenkin sisustamisessa.


Mutta nyt arvonnan voittaja, jolle olen jo ilmoittanut voitosta henkilökohtaisesti. Tässä voittajan kommentti:

Tee postaus jossa käsittelet japanilaistyylistä sisustusta ;P Kaikilla mahdollisilla arvoilla mukana.
VastaaPoista


Onneksi olkoon Shakke!

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright