Slider

Viikonloppu kuulumisia

2017-03-03

Kysyttyäni teiltä, millaisia muita aiheita haluaisitte lukea sisustuspostausten ohella, minulta toivottiin arkipostauksia. Joten päätin vastata tähän huutoon. Ihan samaan tahtiin niitä ei tule, kuin ennen muinoin, sillä big mamas home on ja pysyy sisustusblogina. Mutta voin silti jakaa silloin tällöin vähän meidän arkeakin.Lauantaina me pakkasimme kassimme ja otimme suunnaksi ystäväpariskunnan ihastuttavan rivitaloasunnon. Olemme viettäneet aina silloin tällöin tällaisia yhteisiä viikonloppuja hyvän seuran ja ruuan merkeissä. Viime aikoina olemme ikävä kyllä nähneet ihan liian harvoin, mutta sellaista se elämä on. Todelliset ystävät onneksi pysyvät, vaikka aina ei ehtisikään viikoittain nähdä. Ja onneksi puhelimet ja wa toimii.


Illan ohjelmassa oli ylensyömistä tortillojen muodossa, juustokakkua, sauna ja ennen kaikkea aikaa yhdessä. Saimme sitä vanhempien vertaistukea taas monen viikon tarpeiksi, samalla kun lapset viihdyttivät toisiaan. Ruoka, tee ja kahvi ehtivät jäähtymään useimmiten, mutta saunassa saimme olla ihan rauhassa. En edes muista milloin olisin ehtinyt saunomaan rauhassa. Ilman, että olisi tarvinnut vahtia pysyykö Pikku E lauteella ammeessaan. Juustokakku jouduttiin kyllä siirtämään aamupalan jälkeen, koska olimme illalla niin ähkyssä tortilloista. Mutta sehän ei ollut yhtään huono juttu.Noin puolen yön aikaan kiipesin yläkertaan laittaakseni kitisevälle E:lle tutin suuhun. Silloin panin merkille, miten kuumalta tyttö tuntui. Vein hänet alakertaan ja mittasin kuumeen. Kuumemittari näytti yli 39:sää. Eihän siinä sitten auttanut, kun ruveta alentamaan kuumetta ja ottaa selvästi kipeä tyttö viereen nukkumaan vuodesohvalle. Jota ei oltu todellakaan suunniteltu kahden aikuisen ja yhden taaperon nukuttavaksi.

Aamulla sairaanhoitaja puhelimen toisessa päässä ilmoitti taudin olevan suurella todennäköisyydellä vauvarokko. Se on kuin vesirokko, jonka jokainen vauva todennäköisesti sairastaa ennen toista ikävuottaan. Sen jälkeen homma on lusittu. Meidän vuoromme oli nyt. Onko vauvarokko teille tuttu? Itse kuulin siitä ensimmäistä kertaa soittaessani Terveysneuvontaan.Kuumeesta huolimatta päivä kului mukavissa merkeissä. Minä pääsin selailemaan koneelta raskauskuviani, sekä E:n vastasyntynyt kuvia, jotka ystäväni oli räpsinyt ja joiden muokkaaminen on vähän venähtänyt. Voisin vannoa, että kuvia katsellessa hormoonit lähtivät hyrräämän samalla tavalla, kuin raskaana ja synnyttäneenä. :D E oli niin suloinen vastasyntyneenä ja nallepipo päässä, että suosikin valitseminen oli lähes mahdotonta. Ja ihmeellistä, miten ystäväni, joka sanoo olevansa ihan amatööri kuvien ottamisen kanssa, sai minut näyttämään omissa kuvissani niin kauniilta ja hehkeältä.

Illalla suuntasimme lopulta kotiin sairastamaan. Tästä ikävästä yllätyksestä huolimatta viikonloppu oli oikein onnistunut.

Miten teidän viikonloppunne sujui ja miten uusi viikko on lähtenyt käyntiin?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright