Slider

Sisustusshoppailuja

2017-03-08

Vinkkasinkin teille aikanaan tuosta Granitin alesta, jossa minäkin käväisin. Minulle yleisin oglema on Granitissa se, että siellä on niin paljon kaikkea ihanaa, enkä lopulta osaa päättää, mitä haluaisin ostaa ja poistun sitten tyhjin käsin. Siis valinnanvaikeus.

Tällä kertaa Granitista tarttui kuitenkin mukaan parikin erillaista juttua. Ensinnäkin, jo aikaisemmin nähkyneet ihanat mustavalkoiset, modernit servetit. Sen lisäksi ostin pakettitarjouksena neljä lasista purkkia.


Jotkut tykkäävät, että keittiössä kaikki on piilossa. Minä puoelstani nautin keittiössä asetelmista ja siitä, että jotkut jutut ovat esillä ja käden ulottuvilla. Nämä asetelmat eivät kuitenkaan ole samaa sarjaa coffeetable kirjojen, tuoksukynttilöiden ja leikkokukkien kanssa, vaan ennemmin käyttöesineet ovat kauniisti käden ulottuvilla. Nämä Granitin purkit ovat toimineet todella hyvin. Sokeri, E:n sormimurot ja pähkinä/crutonki salaatti mixit ovat olleet käden ulottuvilla, mutta suojassa omissa purkeissaan.


Sen lisäksi, eräässä keittiössä näin idean, jossa sipulit oli aseteltu esille kulhoon leikkuulaudan viereen. Pidin ideasta sen verran, että pakko se oli kopioida meillekin, totta kai omaan tyyliin. Olen aina pitänyt noista H&M Homen laatikoista ja tuo kapea malli sopi sipuleille paremmin, kuin hyvin.

Mitäs pidätte? Tuntuuko teistä, että olisi välillä kiva lukea tällaisia shoppailujuttuja?

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos. Kyllä tätä kuvaamista onkin harjoiteltu viime aikoina. :) Ihana kuulla, että harjoittelu on tuottanut tulosta.

   Poista
 2. On on kiva lukea !

  Mie pyöriskelin syksyllä Hesan molemmissa Graniteissa ja ainut mitä käteen (tai lentolaukkuun) jäi oli servettipaketti, hih :D Liikaa tavaraa, tulee tuskastuminen siellä! Ainakin mulla.

  Ihanaa naistenpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Ihan liian ihana kauppa. Tulee valinnanvaikeus ja sitten jää kaikki ostamatta. :D Me pysähdytään Granitissa aina, kun tulee keskustaan päin asiaa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright