Slider

Ruokailutilan sisustussuunnitelma

2017-03-18

Ruokailutilan inspiraatiopostausta seuraa tietysti itse suunnitelma. Meillä ruokalutila sijoittuu olohuoneeseen ja juuri tällä hetkellä se sijaitse keittiön seinää vasten. Ja siinä se varmasti tulee myös pysymään. Suurin ongelma tässä tilassa on aivan liian suuri pöytä, joka ahmaisee ison palan koko olohuoneestamme, joten pöytä on ensimmäinen, joka lähtee. Tässä tilassa kaikki muu onkin sitten enemmän sitä hienosäätöä.


Sitten itse kollaasiin. Pidän ihan hirveästi tämän osuuden kollaasista. Siinä on juuri oikea tunnelma ja tyyli.

Tuolivalinnat tulevat olemaan huomattavasti keveämpiä, kuin nykyiset. Tarkoitus olisi ajan kanssa hankkia pari ilmavaa Victoria Ghostia, sekä pari valkoista Tonia. Moelmmissa on hieman samankaltainen muotokieli, joten uskon niiden sopivan hyvin yksiin. Mustan pöydän rinnalle, valkoiset Tonit olivat lähes ehdoton vaihtoehto. Ja mikä olisi kahviaddiktille parempi julistevaihtoehto?

Mitä pidätte ruokailutilan suunnitelmasta?

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Hei! Törmäsin blogiisi sattumalta blogilista.fi-sivustolla, ja pakkohan sun blogia oli tulla selailemaan :) Tuo ruokailutilan kollaasi on mahtava, varsinkin Victoria Ghost on muotokieleltään hyvä vaihtoehto ruokailutilaan. Oletko miettinyt jotain väriä, vai tykkäätkö musta-valkoisesta värimaailmasta? Pirtsakka keltainen voisi hyvin sopia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla. :) Olen jo pidempään miettinyt Kartellin Ghosteja, mutta en ole tiennyt mihin. Ruokapöytä tuntuu luontevimmalta vaihtoehdolta. Ja mitä väreihin tulee, yritän juuri nyt päästä eroon meidän sekalaisesta värimaailmasta ja suoraan sanottuna kaipaan sitä mustavalkoisuutta meille. Ehkä joskus voisin kuvitella värejä meille muutenkin kuin kukkien muodossa, mutta en vielä.

   Poista
 2. Kiva kollaasi. Tuo juliste sopisi meidänkin kotiin. Eli hyvält kuulostaa suunnitelma. Nyt vain tuumasta toimeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tässä alkaa pikku hiljaa näyttämään vain siltä, että me suunnittelemme tätä sisusta meidän seuraavaan kotiin, joka on toivon mukaan ajankohtainen kesän tietämillä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright