Slider

Peilikaapilla: Kauneushaaste

2017-03-27

Törmäsin tällaiseen kauneushaasteeseen Char and the City-blogista. Ajattelin, että se käynnistää loistavasti Peilikaapilla sarjan, jossa pureudutaan kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen. Sen lisäksi, että jaan meikkivinkkejä ja rutiinejani, haluan myös avata omia näkemyksiäni siitä, mitä ajattelen esimerkiksi meikkaamisesta. Toivottavasti viihdytte uuden sarjan parissa.
big mamas home | Jenni S.

1. Varhaisin meikkimuistosi?
Heh. En muista tarkalleen, kuinka vanha olin tämän tapahtuessa, mutta muistaakseni en ollut aloittanut vielä koulua. Löysin jostain ripisiväriputelin. Olin nähnyt, kun aikuiset laittavat sitä silmiinsä ja niin laitoin minäkin. Tunsin itseni kauniiksi ja aikuiseksi, kun olin saanut väriä ripsiini. Ajattelin, että pitäisin värin ihan vain piilossa itselläni ja käyttäisin sitä vaivihkaa. Ei varmaan tule yllätyksenä, että jäin kiinni sillä samaisella sekunnilla, kun äitini näki minut. Palautin ripsivärin ja päädyin kasvopesulle.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukusta?
Meikkaan aika harvoin perusarkena, silloin käsilaukusta löytyvyt huulirasva ja käsivoide. Silloin, kun olen meikannut sujautan mukaan huulipunan tai kiillon, mitä satun silloin käyttämään. Eli aika vähäisellä arsenaalilla yleensä liikutaan.
big mamas home | Jenni S.

3. Lempituoksusi?
Olen itseasiassa jättänyt hajuvesien käytön kokonaan. Olen yliherkkä monille hajuille ja saan hirveitä yskä, sekä aivastuskohtauksia useammista tuoksuista. Aiemmin suosin kevyitä, raikkaita tuoksuja, joita saatoin käyttää ongelmitta.

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Niitä on itseasiassa kaksi. Ensinnäkin, kauneus tulee aina sisältäpäin. Enkä nyt puhu luonteen kauneudesta, vaan siitä, että ruokavalio, riittävä uni, vesi ja liikunta vaikuttavat paljolti siihen, milt´ä iho näyttää. Eli iho-ongelmien iskiessä, kannattaa katsoe ensin elintapoja ja sitten niitä puteleita.

Se toinen vinkkini liittyy täydellisiin rajauksiin. Rajaukset kannattaa aina tehdä peili miltein leuan alla, ylös päin suunnattuna ja aivan alaviistoon katsoen. Ja tämä toimii. Kauniit rajaukset syntyvät silmiin, kuin itsellään.
big mamas home | Jenni S.

5. Uusi kosmetiikkalöytösi?
En tiedä, voiko tätä löydöksi sanoa, mutta otin nyt kokeiluun IsaDoran Face Sculptor Strobing sävyissä 20 cool glow, Kyseessä on siis korostuspaletti, joka on nimenomaan tarkoittettu viileälle, vaalealle iholle. Minä olen siis, kuin kalkkilaivan kapteeni ja aika moni vaalea korostusväri on minulle turhan tumma. Siitä syystä kokeilen tätä. Ostin omani Kicksistä.

6. Ikimuistoinen virheostoksesi?
Nyt ei tule ainakaan mieleen yhtään. Olen aika varovainen meikkiostosteni kanssa. Mutta kerran onnistuin ostamaan jonkun eyelinerin, josta sain tooooodella pahan allergisen reaktion, joka ei ottanut heltyäkseen millään ja silmäni tuntuivat olevan tulessa.
big mamas home | Jenni S.

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Riippuu vähän tilanteesta. Ehkä tunnen oloni, kuitenkin hitusen varmemmaksi meikkivoiteen kanssa, joten vastaan, että meikkivoiteella.

8. Eyeliner vai kynä?
Ehdottomasti eyeliner, jolla saa selkeät, skarpit rajaukset.
big mamas home | Jenni S.

9. Tuote jota ilman et tule toimeen?
Hammastahna. Pärjään loistavasti ilman meikkiä, eikä yksikään meikkituote ole sellainen, jota jäisin kaipaamaan todella kipeästi sen uupuessa. Mutta ilman hammastahnaa en selviä montaakaan hetkeä. Voin kertoa, että itku tulee, jos sitä ei ole mukana. Ja voin kertoa, että minun hammastahnaani ei edes saa joka kaupasta, vaan se on tilaustavaraa.

10. Tuote jota haluaisit kokeilla?
Tähän voisin vastata, että Lumene Instat Luminizer-tippoja, koska olen kuullut, että ne saavat ihon hehkumaan ihanasti.

Haasteen saa kuka tahansa ottaa ja tehdä vapaasti. Linkatkaa omat vastauksenne kommenttiboksiin, koska olisi niitä olisi kiva käydä lukemassa.

Ihanaa alkavaa viikkoa.

xx
Jenni S.


Peilikaapilla postaussarja käsittelee kauneudenhoitoa, hyvinvointia ja meikkaamista. Sen lisäksi, että kerron omista suosikkituotteistani ja etsin sitä omaa tyyliä myös peilikaapilta, avaan vähän omia näkemyksiä meikkaamisesta ja kauneudenhoidosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright