Slider

Lukulistalla: Kaikki Paketissa

2017-03-30

*Kaikki tämän postauksen kuvat on lainattuja.

Kahden sisustusblogin jälkeen esittelen teille yhden askartelublogin. Oikeastaan sen yhden ja ainoan, joka lukulistaltani löytyy. Char and the Cityn ja homevialauran jälkeen oli oikeastaan aika vaikea päättää, minkä blogin esittelisin teille. Lukulistani on viimeksi eilen kokenut muutoksia, kun karsin sieltä niitä blogeja, jotka ovat jääneet vähän vähäisemmälle huomiolle. Ajattelin, että hyvä jatkaja sarjalle olisi yksi pitkäaikais suosikeistani, nimittäin Kaikki Paketissa.
Kaikki Paketissa | Matkalaukku paketti
Tämän paketin ohjeet löytyvät täältä.

Kaikki Paketissa on uniikki, kahden miehen ylläpitämä askartelublogi. Alunalkaen blogi oli paikka, jossa esiteltiin kauniita, uniikkeja lahjapaketteja ja annettiin neuvoja niiden toteuttamiseen. Nykyisin blogissa esitellään myös muita askarteluun liittyviä ohjeita ja itsetehtyjä lahjaideoita. Viimeisimpänä ideana, pojat ovat lähteneet toteuttamaan myös Vinkit & Niksit postauksia.
Kaikki Paketissa | Hätätilanteessa, riko lasi
Tämä lahjaidea löytyy täältä.

Joulu on Kaikki Paketissa blogin kulta-aikaa ja silloin postauksia tulee tiheään. Joulunodotus alkaa jo marraskuussa, jolloin ilmestyy jo perinteinen itsetehdyn joulukalenterin idea ja ohje. Jouluun kuuluu tottahan toki myös paketointi-ideat, sekä muuta jouluisat askartelut. Viime vuonna esiteltiin muun muassa vikit ja ohjeet kotitekoiseen herkkukoriin.
Kaikki Paketissa | Joulu | Huoparuusuke
Ohjeet tähän pakettiin löytyvät täältä.

Blogi on vuosien aikana muuttunut todella monipuoliseksi, mutta alkuperäistä ideaa kunnioittavaksi kokonaisuudeksi. Vaikka Jani ja Aleksi silloin tällöin paljastavatkin jotain itsestään ja arjestaan, mitään päiväkirjapostauksia on turha lähteä blogista etsimään. Siitä huolimatta he ovat onnistuneet pitämään blogissaan persoonallisen ilmeen.
Kaikki Paketissa | Babyshower
Tämän paketin ohjeet löytyvät täältä.

Ehdotonta plussaa tässäkin blogissa on huolellinen toteutus ja monipuolisuus, pääaiheesta tinkimättä. Kaikki on mietitty viimeistä piirtoa myöten ulkoasusta postauksiin. Siinä, missä allekirjoittanut muistelee ensimmäisiä postauksiaan punastellen ja miettii pitäisikö blogihistoriaa hieman siivota, Janin ja Aleksin blogi on ollut siisti ja ammattimainen alusta asti.
Kaikki Paketissa | Babyshower
Tämä ihana idea löytyy täältä.

Jahka meidän mini tuosta kasvaa, me palataan varmasi Aleksin ja Janin ideoihin. Ja vaikka itse ei olekaan kova askartelemaan blogi on hyvin kirjoitettu ja kuvat ovat kauniita, jolloin siellä viihtyy hyvin, vaikka ei askarteluvinkkejä varsinaisesti etsisikään.

Kiitos Jani ja Aleksi. Toivottavasti jaksatte ilahduttaa meitä vielä pitkään aikaansaannoksillanne.

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Jenni ihanasta tekstistä ❤ Sä oot niin paras 😘

  VastaaPoista
 2. Mäkin tykkään poikien (miesten) blogista. Monta hyvää ohjetta sieltä löytänyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. :) Miehiähän he ovat, mutta mä olen näin seitsemän pojan isosiskona tottunut pojittelemaan. ;D

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright