Slider

Kid's Conceptin rahi

2017-03-06

Välillä tuntuu, että lelujen säilytys on yksi haastavimpia osia sisustusta. Pitää ajatella lapsenlähtöisyyttä, tilaa, kestävyyttä ja kyllä minä haluan ajatella myös sitä, miltä lelulaatikot näyttävät. Leluissa kun meillä ei tingitä. Meille on tervetulleita kaikki rämisevät, vilkkuvat, välkkyvät, kirjavat muovihökötykset, tsu-tsu petsit ja my little ponit, sekä barbiet, koska ne ovat lapsen mielestä yksinkertaisesti parhaita. Päivisin meidän lattioilla pyörii jos jonkinmoista härpäkettä jaloissa, mutta ne kerätään aina iltaisin ja välillä päiväunienkin ajaksi laatikkoon, josta ne sitten levitetään uudelleen leikkiin. Yksi vuotiaasta, kun nimenomaan se levittäminen on sitä parasta puuhaa.
 

Tammikuun loppu puolella kirjoitin Sisustukseen sopivaa lelusäilytystä-postauksen, jossa hehkutin Kid's Conceptin rahia. Olin törmännyt tähän lelulaatikkoon sattumalta Elloksen sivuilla surffaillessani. Ihastuin rahiin oitis, sillä olin nähnyt jossain sisustusohjelmassa hieman vastaavanlaisen lelujensäilytysratkaisun ja sanoin jo silloin tilaavani sellaisen meille. No, hän kotiutui meille viime viikolla ja me ainakin ollaan tyytyväisiä tähän ratkaisuun.

Kid's Conceptilla on muitakin super ihania tuotteita, esimerkiksi maailman ihanin leikkikeittiö.
E:n lelut ovat olleet tätä ennen Class Ohlsonilta ostetussa läpinäkyvässä perus säilytyslaatikossa, joka ei ollut järin kaunis. Rahi on simppeli, kompakti ratkaisu, jonne saa lelut tosi kivasti piiloon. Sitä on helppo siirrellä ja se on kestänyt myös E:n sisällä istumiset. Pikku neidin lempipuuhaa on tällä hetkellä kiivetä istumaan sisään vähän joka paikkaan. Lelulaatikkoihin, taaperorattaisiin, kenkätelineeseen, pahvilaatikkoon...


Rahissa on se miinus, että se on vähän pieni. Mitat ovat 30 cm x 30 cm x 30cm, joten mihinkään suursäilytykseen ne eivät taivu. Meidän taaperon peruslelut kuitenkin mahtuvat sisään ihan mukavasti. Pehmoleluille on erillinen oma korinsa. Todennäköisesti tilaan meille vielä toisen samanlaisen, kun lelut lisääntyvät iän myötä. Kun muutamme isompaan asuntoon ja saamme sen lastenhuoneen, tämä siirtyy todennäköisesti sinne. Kaveriksi sitten vaikka joku Fabelabin ihana säilytyspussi.

Kid's Conceptilla on muuten todella inspiroiva instagramtili, jota kannattaa käydä vilkuilemassa ja seuraamassa.

Mitäs te tykkäätte?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright