Slider

Inspiraatiota ruokailutilaan

2017-03-10

Sisustustussuunnitelmat sarja jatkuu, tällä kertaa ruokailutilan inspiraatiopostauksella. Meillä ei nyt ole erillistä tilaa tai paikkaa ruokapöydälle, vaan se on samassa tilassa, kuin olohuone. Aika usein, iltapalaa syödessä, sitä tulee katsottua Netflixiä tai Huutokauppa keisaria telkkarista. Ei meillä pääsääntöisesti pyöri töllö ruokailun taustalla, mutta iltapalalla olemme pitäneet tällaisen vapauden meille aikuisille. Näin ne voileivät pysyvät kiltisti ruokapöydällä, eivätkä ole voipuoli alaspäin sohvalla.

Joka tapauksessa, koin selkeämmäksi erotella nämä kaksi aluetta toisistaan omiksi kokonaisuuksikseen. 
http://homevialaura.com/2016/03/keittiokuulumisia-ja-sanoiko-joku-uusi-tuoli/
Kuva lainattu täältä.

Esittelen aivan ensimmäiseksi pari kuvaa rakastamaltani bloggaajalta, jolta tulen apinoimaan ruokapöydän aivan täysin. Sen lisäksi, että ruokapöytä on täydellisen simppeli ja moderni, niin sitä ei ole myöskään hinnalla pilattu. Lisäksi haluan ehdottomasta saada meillekin tämän Lauran luoman ihanan tunnelman. Laura on valinnut oman pöytänsä ääreen Eamesit ja myöhemmin seuraan on liittynyt Ton, jotka sopivat kyllä ihan täydellisesti pöydän ympärille. Itse haaveilen kuitenkin hieman toisenlaisesta kokoonpanosta.
http://homevialaura.com/2016/01/uusi-vuosi-uudet-ennatykselliset-hepulit/
Kuva lainattu täältä.

Lauran vanhan kodin galleriaseinä oli upea ja ihastelin sitä aina hartaasti, kun se vilahti kuvissa. Haluaisin luoda ruokapöydän ylle jotain samaa, oman näköisillä julisteilla.

Eipä noiden Lauran kuvien perään olisi muita inspiraatiokuvia tarvinnutkaan. Niissä on kaikki niin, kuin pitääkin. Tunnelma ja tyyli on sellainen, mitä minä kaipaan tänne meillekin. Esittelen silti muutamia muitakin ispiraatiokuvia.
http://cocolapinedesign.com/2017/03/06/white-and-bright/
Kuva on lainattu täältä.
Ton tuolit näyttävät ihanilta ja keveiltä ruokapöydän ympäriltä, vaikka niitä olisikin siinä useampi. Meidän tämän hetkiset tuolit, vaikka kivat ovatkin, tutuvat aika raskailta ja seuraavaksi haluankin jotain ihan erillaista.
http://foodjunkie.metromode.se/page/7/
Kuva on lainattu täältä.
Tässä kuvassa näkyy tuo unelmien kattokruunu. Minähän siis näen tästä päiväunia, mutta en ole ihan varma sopiiko se 2000-luvulla rakennettuun vuokra-asuntoon. Joku katseenvangitsija ruokapöydän ylle olisi kuitenkin kiva löytää. Vinkkejä otetaan vastaan.

Tämän kertainen inspiraatiopostaus oli tässä. Seuraavaksi sitten ruokailutilan sisustussuunnitelma.

Ootte ihania.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Ihania inspiraatiokuvia! Vähän samansuuntaisia ajatuksia täällä :) Haaveilen kevyemmistä keittiöntuoleista ja käyn kamppailua itseni kanssa, panostaisinko Ton-tuoleihin vai ostaisinko jotain muuta. Tai ehkä hankin 1-2 Ton-tuolia ja loput vähän edullisempia :) Kävin jo koeistumassakin Toneja. Aiemmin ajattelin, että kaikkien tuolien on oltava samanlaisia, mutta nykyään olen alkanut tykätä siitä, että pöydän ympärillä on erilaisia tuoleja, kunhan ne vain jotenkin sopivat yhteen. Iloista inspiraatiota ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, jos tilanne sen sallii, niin panosta ehdottomasti Toneihin. Sisustuksen takia ei kannata vetää itseään konkurssiin, mutta uskon vakaasti muutamiin panostettuihin yksityiskohtiin. Kuten olen sanonut, meillä perusjutut tulevat taatusti ikeasta, kuten sohva, kirjahylly, tv-taso, ruokapöytä, mutta muutamiin juttuihin aion ehdottomasti sitten panostaa ja yksi näistä jutuista on tuolit. Seuraavassa sisustussuunnitelmapostauksessa paljastankin sitten, millaiset tuolit meille ajan kanssa tulee. :) Vanhat palvelevat varmasti sen verran hyvin vielä, että niillä ei ole varsinainen kiire.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright