Slider

Bomber ja vaaleanpunaiset aurinkolasit

2017-03-24

Jenni S.

Näiden asukuvien ottamisesta on jo pari viikkoa. Silloin ulkona oli paljon talvisempaa, kuin nyt. Juuri nyt näyttää siltä, että kevät on tullut jäädäkseen. Aamutkin on niin valoisia, että minä tarkastan yleensä kellosta pariin otteeseen, että tuliko sitä nukuttua pommiin. Lapsiperheessähän tosin siitä on harvemmin pelkoa, kun vapaapäivinäkin viereisestä sängystä kuuluu tasan 06:20 "Äit-tii!"

Nahkavekkarin sijaan, tällä kertaa puhutaan kuitenkin kahdesta tämän kevään suosikki jutusta. Nimittäin tikatusta mustasta bomberista ja vaaleanpunaisista aurinkolaseista.
Jenni S. | big mamas home

Bomberista mä olen haaveillut oikeastaan viime syksystä lähtien. Kyseinen takkimalli on kolahtanut minuun, kuin metrin halko ja ensimmäistä kertaa kaipasin nahkatakkini rinnalle jotain uutta. Aloin kyttäämään takkeja, heti kun talvitakit saivat siirtyä kauppojen valikoimista syrjempään ja rekeille alkoi ilmestyä ohuempia vaihtoehtoja.
Jenni S. | big mamas home

Jenni S. | big mamas home
Bomber - Cubus | Villapaita - Holly & Whyte (Lindex) 
Toppi - H&M | Farkut - Lindex | Huivi - Seppälä 
Aurinkolasit - Lindex
Koru - Bijou Brigette | Laukku - Lindex | Kengät - Rieker

Tikattu bomberini käveli minua eräänä päivänä vastaan aivan sattumalta. Olin nimittäin jo kävelemässä toiseen kauppaan ostoksille, mutta eihän siinä auttanut, kuin tehdä u-käännös kengänkoron varassa ja suunnata vaaterekille, jossa musta ihanuus roikkui. Se oli materaalista rakkautaa ensi silmäyksellä, eikä ostopäätöstä tarvinnut kahta kertaa miettiä.
Jenni S. | big mamas home

Jenni S. | big mamas home

Toinen tämän kevään hitti yllätti minut itsenikin. Joku ehkä saattaa muistaa helmikuisen Vaaleanpunaista-postaukseni ja sielläkin näkyneet vaaleanpunaiset aurinkolasit. Ja ne ovat edelleen ihanat. Innostukseni vaaleanpunaista kohtaan ei ole ottanut laantuakseen, mutta olen pysynyt lujana. En ole haalinut meille mitään ylimääräistä siinä värissä, sillä tiedän pian ahdistuvani moisesta. Vaaleanpunaisista aurinkolaseista on sen sijaan tullut rakas, raikas, keväinen asuste. Niissä uskallan hieman leikitellä.
#tykkään

xx
Jenni S.

6 kommenttia:

 1. Hyvän yhdistelmän oot löytänyt! Noi aurinkolasit varsinkin on aivan ihanan väriset <3

  VastaaPoista
 2. Erityisesti tässä asukokonaisuudessa pidin vaaleanpunaisista aurinkolaiseista ja sinun kauniista iloisesta hymystäsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. <3 Meillä kahdella onkin aika erilainen tyyli, mutta kiva, että tästä löyty jotain sinuakin miellyttävää.
   Ja tuota kameran edessä hymyilemistä on harjoiteltu. Minulla on yleensä hymy ja nauru todella herkässä, mutta kameran edessä osaan vain mutristella ja irvistellä. :'D

   Poista
 3. Superpäheät aurinkolasit ja sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright