Slider

Avaruutta olohuoneeseen

2017-03-23

Anteeksi tämä postausten harvatahtisuus. Tämä viikko on ollut vain jotenkin yhtä maanantaita alusta asti ja kaiken tekeminen tuntuu harvinaisen tahmealta. Tietenkään tämä ei ole mikään kunnon syy ja paras tapa pyytää anteeksi on postailla tiheämmin, joten se siitä.  Nyt vuorossa sisustusasiaa.
Jenni S.

En ole ihan varma, olenko täällä maininnut miten pieni olohuoneemme on? Tai enneminkin sitä, miten täynnä se on tilasyöppöjä, kuten yli-iso ruokapöytä. Aikanaan tilaa söi myös suuri sohvapöytä, jonka seuraaja onkin ollut sisustuskuvissa usein näkynyt Annon musta tarjotinpöytä.
Ikea Friheten vuodesohva | Anno sivupöytä | Anno pellavahuopa | Hemtex sisustustyyny

Pidän ihan hirveästi tästä simppelistä pikku pöydästä, mutta kuten Olohuoneen sisustussuunnitelmat-postauksen ensimmäisestä kollaasista näkyy haaveilen tilalle Hayn valkoista, neliskanttista pöytää. Unelmapöytä muttaa meille varmasti jossain vaiheessa, mutta toistaiseksi mennään tällä. Annon pöytä on aika pieni ja kokoonsa nähden korkea. Viikonloppuna päätin, pitkän tuumailun jälkeen, siirtää sen keskeltä sivuun, sohvan divaaniosan päähän. Ratkaisu toteutettiin ihan vaihtelu ja turvallisuussyistä.

Meidän mini on ihastunut nyt valtavasti kiipeilyyn ja sohva on paras vuori valloitettavaksi. Hän osaa kyllä tulla hienosti peppu edellä alas, mutta aina laskeutuminen ei ole mennyt ihan suunnitellusti. Silloin pää on kolissut milloin mihinkin, aika usein juuri sohvapöytään.

Nyt minillä on tilaa toteuttaa itseään vähän vapaammin ja me aikuiset olemme olleet ihan tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Ja yleensä E ei tule tästä päästä alas vaan käyttää sitä ylös kiipeämiseen, joten uskon pöydän olevan turvassa uudella paikallaan.

Ihanaa ja tuottoisaa torstaita!

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright