Slider

Vaaleanpunaista

2017-02-23

Olen tässä kuluneen kuukauden aikana todella mieltynyt vaaleanpunaiseen väriin asusteissa ja vaatteissa. Kai se johtuu tästä keväästä. Ja muotibloggaajien asukuvista, joissa vilkkuvat niin vaaleanpunaiset tennarit, kuin neulepaidatkin.

Enkä tarkoita nyt kirkuvaa pinkkiä. Puhun kauniista, hennosta vaaleanpunaisesta, vielä hentoisemmasta kuin nauhat tyttölapsen kastepuvussa. Onko oikea nimitys silloin puuteri roosa?

vaaleanpunainen, muoti, kauneus, asusteet, pukeutuminen, kukka, kukkia

Ilmeisesti vaaleanpunainen on tämän kevään trendiväri myös sisustuksessa. Asuuko, syvällä sisimmässäni pieni trendihaukka, joka on odottanut vain sopivaa hetkeä ilmoittaakseen itsestään?

vaaleanpunainen, muoti, kauneus, asusteet, pukeutuminen, aurinkolasit, rusetti, avaimenperä

Ihan niin rohkea en ole, että lähtisin nyt tuomaan väriä sisustukseen, kun yritän karsia sitä kovasti pois. Uskon kuitenkin voivani nauttia vaaleanpunaisesta pienessä määrin. Kuten kympin aurinkolaseissa ja vaaleanpunaisina leikkokukkina, ehkä myös By Pinjan Simple Baby Pink-korussa.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Onhan se hempeä ja kaunis väri. Mä en oikein tiedä, mikä mun tän kauden väri on. Yleensä aina innostun jostain väristä kausittain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä niin, kaunis väri. Kunhan meillä on se lastenhuone, niin siellä on sitten tilaa vaaleanpunaisellekin. Mutta en tosiaankaan tiedä, mistä tämä pakkomielle on tullut.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright