Slider

Tv-taso olohuoneeseen

2017-02-18

Mulla on joskus paha tapa ylimiettiä asioita. Varsinkin sisustuksessa. Ja se aiheuttaa välillä ongelmia. Nyt se ongelmanaiheuttaja on meidän tv tai oikeammin se, mikä sen alle tulee. Päällimmäisenä mielessä on kaunis antiikkisenkki, joka toisi hieman särmää ja kerroksellisuutta muutoin aika moderniksi menevään sisustukseen.

Ongelma on se, että tällaisilla kauniilla antiikkilipastoilla on yleensä hintaa saman verran, ellei enemmänkin, kuin design huonekaluilla. Eikä minulla ole varaa laittaa sellaisia likoon tuosta noin vain. Lisäksi ensin pitäisi löytää sellainen oikeanlainen yksilö, joka on just eikä melkein minun mielikuviani vastaava. Joten se ei ole hankintalistalla ensimmäisenä.

Jotain telkkarin alle pitäisi kuitenkin keksiä, kun tuo meidän retrohirvitys lähtee. Olohuoneen sisustussuunnitelmaan olinkin jo laittanut Ikean Vittsjö-sarjan tv tason, vähän siinä mielessä, kun isännälle piti keksiä joku vastaus. Se ei ole huono vaihtoehto sijaisratkaisuksi. Ainut vain, että mieheni alkoi kapinoimaan antiikkilipasto ideaa sillä perusteella, että kotiteatterisettiä ei silloin saisi rakennetuksi oikein. En täysin ymmärtänyt miksi, mutta kai ne kaiutin palikat pitää olla tietyillä kohdin suhteessaan toisiin.

Aloin sitten miettiä, pitäisikö siihen tv:n alle kehitellä sitten jokin muu, modernimpi ja pysyvämpi ratkaisu. Niinpä aloin katselemaan millaisia vaihtoehtoja Ikean Bestålla olisi tähän tehtävään.


Nämä tummat, yksinkertaiset tasot miellyttävät minun silmääni ihan suunnattomasti. Valkoinen ei minun mielestäni ole ihan yhtä arvokkaan näköinen. Mutta aloin miettiä, pitäisikö näiden riinalla kirjahyllyn olla sitten valkoinen? Mitä mieltä te olette? Nyt olisi hyvät neuvot ja muiden mielipiteet kalliit, joten olkaa kiltit ja kommentoikaa mielipiteenne.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Minun silmissäni tumma on tyylikästä, laittaisin jopa lisäksi tumman kirjahyllyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummaan tv-tasoon mekin varmasti päädymme. Mutta kirjahyllyä mietin edelleen.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright