Slider

Lukulistalla: homevialaura

2017-02-21

*Kaikki postauksen kuvat on lainattuja.

Lukemani blogit sarja saa jatkoa sillä minun yhdellä ainoalla, todellisella, ylivoimaisella blogirakkaudellani, nimittäin homevialauralla. Yritän kirjoittaa mahdollisimman järkevää tekstiä, jotta koko postaus ei menisi pelkäksi ylistämiseksi. Mutta pyydän teiltä jo etukäteen anteeksi. Minä ihan totta rakastan tätä blogia.
http://homevialaura.com/2016/03/coffee-table-love/

Homevialaura on kauniille asumiselle ja nautinnolliselle elämälle omistettu sisustusblogi. Kodin fengshuin lisäksi blogissa tavoitellaan elämyksiä keittiössä ja matkoilla. Kerrostalokoti vaihtui helsinkiläiselle sopivan urbaaniin rivitalokolmioon, mutta modernin klassinen tyyli ja rakkaus design-tuoleihin muuttivat mukana. Uudessa osoitteessa arvostetaan entistä enemmän ajattomia ratkaisuja ja järjestyksen harmoniaa. Tummapaahtoisella kahvilla käyvä pienen tytön äiti on neutraalinväriselle tyylilleen uskollinen lastenhuonetta myöden.
http://homevialaura.com/2016/06/henkisesti-keski-ikaisen-aarrekartalla/

Olen lukenut Lauran blogia hieman vajaan vuoden ja voin kertoa, että rakastuin siihen hyvin nopeasti, jos en nyt ihan salamana. Kun rakastuminen oli tapahtunut, luin myös läpi kaikki Lauran arkistot. Joten, vaikka en ole seurannutkaan blogia kovin kauaa, se on minulle läpikotaisin tuttu. Laura rakastaa tuoleja, nauttii järjetyksestä ja pelastaisi tulipalosta lapsen, koiran ja dymokoneen.
http://homevialaura.com/2016/12/piensisustuksen-alttari-ikea-vittsjo-sivupoydalla/

Lauran blogi on ollut alusta asti ammattitaidolla toteutettu. Siinä ei näy sellaista monille blogeille tuttua alkuvaihetta, jolloin laatu on saattanut olla hyvinkin vaihtelevaa, vaan sama laadukas linja on jatkunut ensimmäisestä postauksesta asti. Pisteet siitä. Toinen, miksi arvostan tätä blogia on se, että Laura vastaa oikeasti joka kommenttiin. 
http://homevialaura.com/2016/03/coffee-table-love/

Homevialaura on ydinjuuriaan myöten sisustusblogi, mikä on minusta todella hienoa nykypäivän sekablogien maailmassa. Blogi on täynnä kauniita, inspiroivia valokuvia, kauniista kodista ja jopa asupostaukset on toteutettu sisustusbloggaajalle sopivalla tavalla. Kirjoittaja vannoo valkoisen kodin ja tummapaahtoisen maitokahvin nimeen. Laura kuvailee tyyliään modernin klassiseksi, mikä on minusta todella osuva kuvaus. Siinä missä uuden kodin ovet ja listat noudattavat kauniin klassista linjaa, valkoisen keittiön kuva löytyisi sanakirjasta modernin kohdalta. Lauran tyylin tunnusmerkkejä ovat tuoksukynttilät, coffeetable kirjat, sekä valkoiset leikkokukat.
http://homevialaura.com/2017/02/mattokarma-ja-urbaani-legenda-sisustusbloggaajista/

Samalla Laura on onnistunut tietämättään antamaan nimen myös sille minun päänsisäiselle tyylilleni, jota yritän kovasti kotiini tuoda. Vaikka en aiokaan lähteä täysin Lauran kotia kopioimaan, on se ehdottomasti ainakin esikuvani. Siitä huolimatta, että voisin hyvin muuttaa heille saman tien, olisin sisäsiisti ja söisin vain vähän, tai vaihtoehtoisesti päästää Lauran sisustamaan meille.

http://homevialaura.com/2017/02/tehokkaan-kotitoimistopaivan-resepti/

Bloggaajan mukana kulkevat myös sisustuskoira Onni, sekä sisustusbebe Little L, joka on kyllä tainnut kasvaa jo sisustustaaperoksi. Uskon, että Little L on osasyy sille, miksi homevialaurasta tuli niin nopeasti oma suosikkini. Sillä samaan aikaan, kun minä puran sohvapöydältä kaikki kynttilät ja maljakot, jotka E vallan mielellään viskaisisi lattialle, Laura mainitsee samasta asiasta blogissaan. Meidän tytöillämme on parin kuukauden ikäero, mutta olemme käyneet kuitenkin samoja asioita läpi, kutakuinkin samaan aikaan. Kommenttiboksissa, minä olen ainakin saanut sellaista "sisustusbloggaajan vertaistukea", jota olen itse salaa kaivannutkin. Sellaista, kun ei saa ihan tavallisilta äitikavereilta.
http://homevialaura.com/2017/02/vuosi-jos-toinenkin-paketissa/

Tällä hetkellä blogissa sisustetaan uutta kotia, kun kaikkien vannomisien jälkeen perhe päätti, kuin päättikin muuttaa tutusta kerrostalomiljööstä rivitaloon. Henkilökohtaisesti odotan juuri nyt kaikkein eniten Little L:n huoneen sisustuskuvia. Tämä saattaa toki liittyä siihen lastenhuonekuumeeseen, josta tällä hetkellä kärsin.
http://homevialaura.com/2016/06/mita-ajattelen-lastenhuoneen-sisustamisesta/

Yksi hienoimmista asioista homevialaurassa on se, että se on uskollinen tyylilleen. Laura onkin sanonut useampaan otteeseen, että on löytänyt tyylinsä. Samaa modernin klassista simppeliä linjaa noudatetaan kaikessa, niin sisustuksessa, kuin juhlissa, kattauksessa ja pukeutumisessakin. Aina, kun Lauralta ilmestyy uusi postaus, tiedän mitä on tulossa ja se on ehdottoman positiivista.

http://homevialaura.com/2017/02/ideoita-yksivuotissynttareille-ja-yksi-oikeasti-tarkea-vinkki/

Kiitos hienosta blogista Laura. Toivottavasti kirjoitat vielä pitkään.

http://homevialaura.com/2016/06/mr-homevialaura-vastaa-millaista-on-olla-sisustusbloggaajan-mies/

xx
Jenni S.

P.S. Blogilista sarjan ensimmäinen osa Char and the City-blogi löytyy täältä.

6 kommenttia:

 1. Jes, on aina kiva lukea toisten lemppariblogeista, niin saa itsekin ehkä uutta luettavaa omiin suosikkeihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan tämän. Mulla on ollut etsinnässä lukulistalle perheblogeja ja löysin niitä justiinsa ihan kivasti, kun eräs toinen bloggaaja listasi niitä omaan blogiinsa.

   Poista
 2. Tykkään itsekin tuosta blogista tosi paljon :) Kuvat on tosi kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat joo ja Lauralla on ihan omintakeinen tyyli kirjoittaa, josta tykkään todella paljon.

   Poista
 3. Lauran blogi on myöskin yksi lemppareistani! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright