Slider

Kuinka vaikeaa voi pöytävarauksen tekeminen olla?

2017-02-10

Ajattelin lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi viihdyttää teitä hieman meidän kommelluksilla. Pohjustan tarinaa hieman kertomalla, että hienoin ravintola, jossa me olemme yhdessä käyneet syömässä, on Hard rock cafe. Eli mitään kulinaristeja meistä ei saa tekemälläkään, ainakaan toistaiseksi. Ei se ulkona syöminen ole koskaan ollut meidän suhteessa mikään suuri prioriteetti, sillä olemme kumpikin nauttineet aina ruuanlaitosta ja olemme kokeneet muut asiat tärkeämmiksi.

Tässä samalla, kun olemme pistäneet talouttamme ja parisuhdettamme kuntoon, sovimme hemmottelevamme toisiamme kerran kuukaudessa syömällä valmissa pöydässä ja jossain muualla, kuin tuossa naapurin Chicosissa. Välillä aiomme livistää syömään ihan kaksin, mutta E:n mukaan ottaminen ei ole meille mikään ongelma. E on ollut minun mukanani kahviloissa pienestä pitäen (#lattemamma) ja haluamme, että ravintolaympäristökin tulee tytölle tutuksi. Siinä samalla ne käytöstavatkin karttuvat ihan huomaamatta.

Helmikuun ravintolapäiväksi sovittiin luonnollisesti ystävänpäivä. Mikä voisi olla sopivampi päivä lähteä ulos? Seuraavaksi mietimme, menemmekö kahdestaan vai kolmistaan. Sovimme, että yksi vuotta on ihan sopiva ikä aloittaa ystävänpäivän juhlinta, joten lähdemme liikenteeseen perheenä. Vaikka anoppini vahtisi E:tä enemmän, kuin vain mielellään.
Tämän pähkinä-porkkanakeiton resepti löytyy täältä.

Minä aloin googlailemaan sopivia ravintoloita. Ystäväni vinkkasi tekemään pöytävarauksen ajoissa, koska tuskin olisimme ainoita, jotka olisivat liikkeellä ystävänpäivänä. No, ensinnäkin ravintolan löytyminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Annokset eivät saa olla liian pieniä. Ruoka ei saa olla liian eksoottista. Ravintolan pitää olla lapsiystävällinen. Sinne pitää päästä rattaiden kanssa. Se ei voi olla liian hieno tai liian hintava. Lisäksi me kaipaamme mieheni kanssa hieman eri asioita, kun lähdemme syömään.

Ongelma? Ehkä pieni.

Entä, kuinka kroonisesta puhelimella soittamisen pelosta kärsivä ihminen tekee pöytävarauksen.?Netissä joo, mutta kun vaihtoehtoina on varata pöytä vain aikuisille. Pitäisikö pikku tyttö merkata yhdeksi aikuiseksi vai tehdä pöytävaraus kahdelle ja pamahtaa paikalle lapsen kanssa? Soittaminen olisi toki kaikkein helpointa, mutta sitä ennen pitäisi kertätä monta tuntia rohkeutta ja juoda kuppitolkulla kahvia, kun lapsen kanssa rauhoittavatkaan eivät ole vaihtoehto.

Kerron ensi viikolla, kuinka kävi.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright