Slider

Helmikuun parhaat x6

2017-02-28

Nyt olisi vuorossa tämän kuukauden parhaat. Postausta koristamaan laitoin kuvia, jotka on otettu "vaaleanpunaisen kauteni" innoittamana.

By Pinja koru - saatu

1. Keväiset säät
Vaikka pakkasetkin ovat paukkuneet, niin myös aurinkoa ja lämpöä on riittänyt. Minä en ole talvi-ihminen ja pakkaset alkavat hyvin nopeasti käymään voimille. Aurinko ja lämpö sen sijaan valavat minuun huikeat määrät energiaa ja sitä positiivisuutta. Lisääntyvä valo helpottaa myös valokuvaamista.

2. Fysioterapia loppui
Olen sanonut näin ennenkin ja minulle on sanottu näin ennenkin, mutta nyt näyttäisi ihan oikeasti siltä ettei E enää tarvitse fysioterapiaa. Kaulan kallistuma on enää ehkä asteen verran ja vielä pari kuukautta sitten se oli noin viisi  astetta, joten huikeasti ollaan menty eteen päin.

Postissa tuli itseasiassa tänään kirjallinen päätös fysioterapian päättymisestä!!
3. Vaaleanpunainen
En nyt ole ihan varma, sopiiko tämä tähän parhaat listaan, mutta laitan sen kumminkin. Minulle on nimittäin tässä kevään aikana syntynyt eräänlainen mieltymys vaaleanpunaiseen. Kaikki alkoi vaaleanpunaisista aurinkolaseista ja sen innoittamana on syntynyt pari vaaleanpunaista silmämeikkiäkin ja ruokapöydälle on ilmestynyt vaaleanpunaisia kukkia.

4.Filmiprojektin alkaminen
Olen tästä ihan fiiliksissä. Pääsin mukaan projektiin, josta kerron myöhemmin enemmän, kunhan saadaan hommat rullaamaan. Siinä on tarkoitus levittää tietoa todella tärkeästä aiheesta ja minä tulen olemaan yksi esimerkkitapauksista. Tarinani kerrotaan videomuodossa ja odotan todella innolla kuvauksia ja äänittämistä.


5. Aamun ensimmäinen sana
E on nyt alkanut heräillä ennen kahdeksaa, parhaimmillaan jopa ennen seitsemää. Varsinkin vapaapäivinä se on hieman rasittavaa, mutta siihen liittyy yksi päivän parhaimmista hetkistä. Nimittäin se, kun kuulen ensimmäisenä aamusta; "Äiti", lausuttuna sellaisella heleällä, iloisen topakalla äänellä. Jos E on nukkunut aamun vieressäni, sitä seuraa yleensä tuttipusu.

6. Uudet lautaset
Uudet, valkoiset, Stockmann Casan lautaset, jotka ostin, kun meillä oli syviä lautasia jäljellä enää kaksi. Olen niin iloinen uusista, valkoisista lautasistani. Esittelen ne myöhemmin täällä blogissa ja kerron samalla vähän lisää ajatuksiani astioista.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright