Slider

Alla oliivipuun

2017-02-04

En tiedä onko se tämä kevät, vai mikä, mutta kotiin pitäisi oikeasti saada jotain vihreää. Leikkokukat eivät tunnu enää täysin riittävän, vaikka ovatkin edelleen kauniita. Ja säilyvät hengissä sen odotetun ajan. Oma äitini on varsinainen viherpeukalo ja meillä on ollut jos jonkinlaista kasvia, sekä kukkasta kotona ja edelleen muistelen kaiholla äidin kukkapenkkejä. Mulla kasvit lähinnä kuolee. Paitsi nyt tämän vuoden amaryllis, joka näyttää olevan edelleen täysissä sielun ja ruumiin voimissa, eikä tajua, että joulu meni jo.


Enkä tiedä, onko minulla, joku piilevä tarve päästä lomalle välimerelle, mutta oliivipuu pitäisi saada ja äkkiä. Ainut vain ettei oliivipuita ole tähän aikaan vuodesta myynnissä missään. Tietääkö kukaan, milloin olisi oliivipuiden aika? Lähempänä kesää? Entä toimisiko vaikka jokin sitruspuu vaihtoehtoisena välimerentunnelman luojana?

Retki Plantageniin olisi, oliivipuiden olemattomuudesta huolimatta, kuitenkin kiva tehdä, koska jotain vihreää tänne olivi kiva saada. Yksi uusi kuolemaan tuomittu orkidea olisi oikein tervetullut. Samoin olen haaveillut yhdestä ruukkuhortensiasta ja viime syksynä viimeisin bonsaipuu kuoli myös pystyyn jo viime syksynä, joten sekin paikka on auki.Ja lukuvinkki sisustajille. Tämän kuun Avotakka on todella hyvä. Siellä oli loistavat vinkit verhoilla sisustamiseen, verhot ovat ainakin minun akileen kantapääni. Sen lisäksi lehdessä esiteltiin @laurajuulian kaunis mustavalkoinen koti ja julistekauppavinkit.


xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright