Slider

Uusi sähköposti osoite

2017-01-20

Hei, halusin ilmoittaa, että minulla on nyt kokonaan uusi sähköpostiosoite blogille. Uusi sähköposti on bigmamasblog(at)outlook.com.

Vanhan käyttäjätilin kanssa oli ongelmia, joita en saanut korjatuksi, enkä tiedä, kuinka paljon minulta on mennyt sähköposteja ohi sen vuoksi. Tämän vuoksi poistin vanhan sähköpostin ja loin kokonaan uuden. Uusi löytyy tuolta yläpalkin kohdasta Seuraa & ota yhteyttä-kohdasta. Toivottavasti tämä toimisi nyt kunnolla.

Viikonloppu on varmasti aika hiljainen, mutta kuvaan teille sellaisen My weekend postauksen, koska meillä on tiedossa aika mahtava viikonloppu. Instagram päivittyy varmasti vinhaan viikonlopun aikana, joten siellä kannattaa olla tarkkana. Ensi viikolla blogiin alkaa taas päivittyä uutta materiaalia, joten olkaa kärsivällisiä. Sillä välin käykää osallistumaan ihanan kynttilälyhdyn arvontaan. Viellä olisi muutama päivä aikaa.

Ihanaa viikonloppua!

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että uusi sähköpostiosoite poisti ongelmat, joita vanhan kanssa oli. Meillä oli alkuvaiheessa sama juttu. Yksi mikä on pitänyt opetella, on roskapostilaatikon säännöllinen tsekkaaminen. Jossain vaiheessa tärkeitä viestejä meni sinne ja se ei ollut hyvä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, ettei tämän uuden kanssa tule samat ongelmat vastaan, koska sitten pitää varmaan vaihtaa jo palvelinta.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright