Slider

Tammikuun parhaat x 6

2017-01-31

Tässä olisi ensimmäiset kuukauden parhaat. Kerroin aikaisemmin, että koska haluan lisätä ainakin omaa positiivista ajatteluani, niin alan listaamaan kuun lopussa niitä kuluneen kuukauden hyviä juttuja.

1. Tulppaanit
Tarvitseeko sitä enää selventää, että tulppaanit tuovat tuulahduksen keväästä ja saavat pimeän tammikuunkin tuntumaan paljon keväisemmältä.

2. Apulanta Tuplapyssyt-jäähallikeikat
Tämä Apulanta fani päästi taas kokemaan elämänsä parhaan viikonlopun Tuplapyssyt jäähallikeikalla. Taas oli aivan huikea spektaakkeli ja polvet tutisevat vieläkin shown vuoksi.

3. Kahvi
Nyt tammikuussa olen päässyt aivan eri tavalla hyötykäyttämään Nespresson Inissiaa, joka on edelleen maailman paras joululahja. I'm in love. Jos meillä syttyisi tulipalo, pelastaisin ehdottomasti lapseni ja kahvikoneen.

4. Tuore leipä
Hurahdin tässä kuussa Lidlin tuoreleipäosastoon. Meillä onkin ollut tässä vuoden alussa pöydässä niin ciabattaa, kuin maalaiscroisantteja ja bageleita. Ehkä tässä pitäisi uutuudenviehätyksen jälkeen hieman himmata, jotta lisäämästäni liikunnasta olisi oikeasti jotain hyötyä.

5. Uusi yhteistyö ja muita projekteja
Aloitin uuden yteistyön By Pinjan kanssa, jonka vuoksi täälläkin puolella tulee näkymään valokuvia, joissa vilkkuvat kotimaiset silikonikorut. Sen lisäksi nyt on alkamassa pari muutakin projektia, joista en vielä uskalla kertoa teille mitään, mutta joista tulee varmasti myöhemmin lisää.

6. E oppi kävelemään
Meidän pikkuinen kävelee! Ensi askeleet otettiin jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella, alle yksi vuotiaana, mutta nyt tyttö kävelee jo useamman askeleen sarjoja kerrallaan. Ja taputtaa itselleen samalla.

Mulla on telle muuten huomenna ylläri. Tässä viikon verran olen vähän "koodaillut" ja kirjoitellut kaikkea valmiiksi ja huomenna homma lähtee sitten kunnolla pyörimään. Itse en ainakaan malta odottaa ja toivon teiltä palautetta asiasta. Toiveena olisi, että tämä uusi juttu, tekisi big mamas homesta entistä selkeämmän ja laadukkaamman sisustusblogin.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright