Slider

Sisustussuunnitelmat sarja

2017-01-12

Tämän postauksen myötä alan käymään läpi kotimme sisustussuunnitelmia ja niitä toiveita, sekä unelmia. Joihinkin juttuihin, kuten esimerkiksi valaisimiin, paneudumme hieman tarkemmin, mutta pääsääntöisesti asunto käydään läpi huone ja toiminto kerrallaan. Samalla yritän valoittaa teille  (ja itselleni) millainen se minun sisustustyylini oikeasti on.
big mamas home | Kodin sisustussuunnitelmat sarja
Kuva on lainattu täältä.

Tämä sisustussuunnitelma sarja alkaa pian olohuoneestamme, koska se on tällä hetkellä ikään, kuin työnalla. Jatkan sarjaa erikseen ruokailutilalla, makuuhuoneella, eteisellä ja keittiöllä. Jos haluatte, niin tarjolla voisi olla oman bloggailu/työnurkkauksen suunnittelua, sekä toistaiseksi sen olemattoman lastenhuoneen unelmointia.

Jutut tulevat kahtena kappaleena, ensin hieman inspiraatiokuvia ja sitten itse suunnitelmat kollaaseineen ja tuotetoiveineen.
big mamas home blog
Kuva lainattu täältä.

Kaikkein suurimpina inspiraationlähteinäni toimivat varmaankin Pinterestin ohella, Lauran ja Charin blogit. Näiden naisten kodit ja sisustustyylit ovat hyvin lähellä sitä minun sielunmaisemaani ja sisäistä sisustustyyliäni. Lauran tyyli puhuttelee ehkä aavistuksen enemmän, mutta ihailen kummankin kotia ja huokailen aina ihastuksesta, uuden postauksen ilmaantuessa. Eli tulen palaamaan heidän blogeihinsa, sekä postauksiinsa vielä monen monituista kertaa tämän sisustusprojektin aikana.
big mamas home blog | Kodin sisustussuunnitelmat sarja
Kuva on lainattu täältä.

Ja totta kai, kun sisustus etenee, sitä mukaan tulee myös postauksia kodin kohentuneesta ilmeestä. Miltä tällainen suunnitelma kuulostaa? Niin ja lisää inspiraatiokuvia löytyy Pinterestistä Home inspiration 2 h + k-kansiosta, joka tulee päivittymään tasaiseen tahtiin.

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright