Slider

Sisustukseen sopivaa lelusäilytystä

2017-01-26

Minun piti itseasiassa puhua tästä vähän myöhemmin, mutta löysin ihan vahingossa jotain ihan täydellistä ja halusin sen myötä jakaa hieman ajatuksia kanssanne. Olen nimittäin mietinyt viimeaikoina paljon E:n lelujen säilytystä ja ennen kaikkea säilytysmuotoja.

Jokainen, jolla on lapsi tietää, että leluja ajautuu kotiin ihan väistämättä ja ne ovat vain hyväksi lapselle. Ihan aina lelut eivät kuitenkaan miellytä kodinsisustajan silmää, eikä niiden lopulta tarvitsekkaan. Se on ihan okei. Meille ovat tervetulleita kaikki vilkkuvat, välkkyvät, värikkäät muovihökötykset ja sen sijaan mietin mieluummin esteettisiä tapoja säilyttää näitä härveleitä. Tietysti kaikki kauniitkin lelut ovat tervetulleita meille.
Tällä hetkellä meillä on ollut väliaikaisratkaisuna yksi Clas Ohlosinin muovisista säilytyslaatikoista, mutta se ei ole hirveän nätti. Varsinkin, kun haluaisin pitää lelulaatikon näkösäällä ja E:n käsien ulottuvilla. Kun kannan hänet aamulla makuuhuoneesta olohuoneeseen, haluan, että lelut ovat esillä tai helposti saatavilla, kun itse menen valmistelemaan puuroa. Silloin, kun niillä ei leikitä, haluan lelut piiloon, pois silmistäni. Tuskin olen ainoa äiti, jolla on tämä ajatusmaailma.

Näin joskus jossain sisustusohjelmassa raheja, jotka ovat kuin lelulaatikoita. Silloin meillä ei ollut lasta, mutta ajatus jäi kytemään tulevaisuuden varalle. Joten arvatkaa vain, olinko innoissani, kun sellainen suorastaan käveli vastaan Elloksen sivuilla.
Kuva on lainattu.
Eikö olekin kaunis? Tämä Kids Conceptin rahi miellyttää minua suunnattomasti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mikä parasta, sen kannen alla on säilytystilaa lapsen leluille. Ainoa asia, mikä pitäisi nyt päättää on, tuleeko rahi meille harmaana vai beigenä.

Mitä pidätte? Millaisia säilytysratkaisuja teiltä löytyy?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright