Slider

Nerpresso Inissia

2017-01-07

Suuren kahvi postauksen jälkeen haluaisin esitellä teille perheemme uusimman jäsenen. Hän tuli meille pari päivää ennen joulua ja oli oikein odotettu. Toivoin tänä vuonna vain yhtä joululahjaa. En luottanut vihjailujen tehoavan, joten tein itse taustatukimukset ja ilmoitin miehelleni, millaisen koneen haluan, minkäkin värisenä ja mistä sen saa parhaaseen hintaan. Homma toimi. Pari päivää ennen joulua minusta tuli todella onnellinen Nespresson Inissian omistaja.

Niin onnellinen, että meinasin ottaa sen väliimme sänkyyn nukkumaan.

Kapselikahvikone, tulppaaneja

Nessperesso Inissia kapselikahvi kone, tulppaaneja

Inissia, tai kuten täällä perheen kesken sanotaan; Fifi, osoittautui parhaaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi tehdessäni taustatutkimusta. Sitä kehuttiin blogeissa. Se näytti kahvinkeittimeltä, eikä ufolta. Siinä oli parhaat arvostelut. Se oli kompaktin kokoinen ja sitä sai valkoisena. Eikä hinta ollut liian huumaava, vaan sen sai ostettua kaksi numeroiseen summaan. Lisäksi Nespresson kapselit vaikuttivat yksinkertaisesti markkinoiden parhailta.
Roma kahvikapseleita tulppaaneja

Nautin erityisesti siitä, miten nopeaa ja helppoa kahvin valmistaminen on Inissialla. Ainoa miinus on, että näitä kapseleita ei pysty ostamaan ruokakaupasta, vaan ne pitää joko tilata Nespressolta tai ostaa heidän liikkeestään tai jälleenmyyjiltä. Se ei kuitenkaan ole iso ongelma, jos sitä vastaan saan hyvää, laadukasta kahvia. Inissia on kuitenkin super helppo pitää puhtaana. Mikä on helpotus, koska en juurikaan nauti kodinkoneiden hullosta. Auttaa, jos se on tehty jo valmiiksi helpoksi.

Kahvikone tekemässä kahvia

Olen löytänyt nopeasti sen ehdottoman lemppari kahvini, joka on vanilio, vaniljan makuinen erikoiskahvi. Maku tekee jokaisesta kahvihetkestä erikoisen. Toki kapselivalikoimasta löytyy myös muitakin helmiä. Esimerkiksi Roma on hyvä yleiskahvi tarjottavaksi vieraille, joilla ei ole omaa kahvisuosikkia. Pitääkin opetella pitämään jatkossa muutamaa kahvilaatua kaapissa valmiina vieraita varten.

Tulppaaneja, Roma kapselikahvia, Koti ja keittiö, suklaata

Roma kapseli kahvia

Inissia on niin näppärä ja ihana, että tekisi melkein mieli pistää tämä kompakti kone käsilaukkuun läppärin seuraksi ja raahata mukaan töihin. Olisi töissäkin kahvitauot turvattuna.

Vielä pitäisi maidonvaahdotin ostaa ja kotikahvila olisi täydellinen.

Ihania kahvihetkiä.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

 1. Hei, olipas kiva kun kyselit blogeja lukulistalle. Löysin tännekin sitä kautta :) Hyvää uutta vuotta ja lumisia terkkuja pohjoisesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka kyselyssä olikin oma lehmä ojassa, aika moni on siitä tykännyt ja kivaahan se on, kujn saa olla muille hyödyksi, vaikka sitten ihan vahingossa.
   Hyvää uutta vuotta sinullekin ja terveisiä täältä etelästä. :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright