Slider

Mennyt vuosi 2016

2017-01-02

Aluksi ajattelin etten tekisi mitään menneen vuoden katsausta, koska koen sisustusblogimuutoksen olevan vielä niin keskeneräinen ettei sellaista postausta kannata tehdä. Mutta ehkä minunkin on hyvä pohtia hetki mennyttä vuotta, ennen, kuin siirryn suunnitelemaan uutta.
Amaryllis ja kahvimuki asetelma

Päällimmäinen ajatus tästä vuodesta on se, että tämä oli meidän ensimmäinen vuotemme perheenä ja minun ensimmäiseni äitinä. E syntyi niin vuoden lopulla, että välillä on vähän vaikea hahmottaa rajaa. Itseasiassa olen välillä vahingossa ilmoittanut hänen syntymävuodekseen, vuoden 2016. Kai se liittyy jotenkin siihen äitiysdementiaan, josta olen kuullut puhuttavan.
Kukallinen tylli kesämekko yksi vuotiaalle.
Joulupukki toi E:lle ihastuttavan kesämekon.

Tämä on ollut myös se meidän pelätty vauvavuotemme, josta maalataan kauhukuvia niin lähipiirissä, kuin mediassakin. Joo, kahvia on kulunut, mutta tukka on pysynyt ihan yhtä puhtaana, kuin ennen lastakin. Henkilökohtaisesti, tunnen itseni kokonaisemmaksi ja tasapainoisemmaksi ihmiseksi tultuani äidiksi. Lisäksi olen löytänyt itsestäni sellaisia uusia piirteitä, joista olen aika hemmetin ylpeä.
Lightbox A5 Pop up kemuista

Mitä parisuhteeseemme tulee, meillä on ollut tässä vuoden aikana, jonkinlainen kasvukriisi meineillään. Olen kuullut, että tällaisia tulee parisuhteessa tietyin väliajoin ja lapsen saaminen itsessään on jo yhdenlainen kriisi, joka pistää kaksi ihmistä koetukselle. Me harkitsimme vaihtoehtoja ja päätimme työstää asiat yhdessä. Olemme olleet ikäämme nähden yhdessä todella pitkään, joten ehkä tämä kasvukriisi oli paikallaan, jotta suhteemme ja me voisimme kehittyä. Olemme luvanneet, että tulevaisuudessa otamme toisemme huomioon niin yhdessä, kuin erikseen.
Tulppaaneja
Kukkakaupasta saa tulppaaneja, kevät tulee!

Blogin kanssa tein ison päätöksen marraskuussa, tajuttuani etten kirjoita haluamaani blogia. Sen tajuaminen oli minulle todella iso juttu, koska se on auttanut suunnitelemaan blogin suhteen asioita eteen päin. Se on myös kasvattanut kävijämääriäni. Tänä menneenä joulukuuna teitä kävijöitä on ollut yli tuplasti enemmän, kuin aikaisempina kuukausina. Se on valanut minuun uskoa ja varmuutta siihen, että tein oikean päätöksen. Tulevana vuonna sisustusjuttuja tulee lisää ja avaan teille viimein muun muassa sisustussuunnitelmiani ja - haaveitani. Sen lisäksi olen päässyt tekemään ensimmäiset yhteistyöprojektini ja toivon niitä lisää tulevana vuonna.
Näkemiin joulu, tervetuloa kevät!
Näkemiin joulu, tervetuloa kevät!

Toinen, iso juttu, jonka hiffasin tänä vuonna, on oma talouteni tai oikeammin, meidän taloutemme ja se, että me tarvitsemme sen kanssa apua. En ole juurikaan puhunut siitä, koska en ole kokenut sitä mitenkään päin kiinnostavana, mutta ehkä olen väärässä. Ongelma on, että olen aika tuulella käyvä, mitä tulee raha-asioihin. Hoidan kyllä laskut, mutta muuten voisin olla tarkempi ja melko yleistä on se, että loppukuusta on matti kukkarossa. Me olemme yhdessä avomieheni kanssa hakeutuneet talousneuvojan juttusille, tarkoituksena saada aikaan yhtenäinen, ehjä talous. Mikä helpottaisi muun muassa sitä säästämistä ja jonkun upean yksi, jalkaisen hankkimista tänne kotiin silmän iloksi.


Mitä kotiin tulee. Tämä asunto on taas askeleen lähempänä sitä haaveilemaani kodikasta kotia. Paljon on vielä kesken, mutta eikös se ole tässä hauskinta? Yksi lempi sisustushankinnoistani on ollut ehdottomasti olohuoneen matto. Unelmieni villamatto, jonka löysin sattumalta, ihan uskomattoman hyvään hintaan. Sen lisäksi, nyt loppuvuodesta, onnistuin tartuttamaan muuttokuumeen myös mieheeni.

Tässä tiivistettynä minun vuoteni 2016. Voisin sanoa, että se on ollut ihan hyvä vuosi.
Millainen sinun vuotesi oli?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright