Slider

Lukulistalla: Char and the City

2017-01-29

*Kaikki tässä postauksesta käytetyt kuvat on lainattuja.

Seuraamani blogit sarjalle näytettiin vihreää valoa, tai ainakaan kukaan ei sanonut; "Ei, älä vaan missään nimessä kerro mitään", joten aloitetaan. Kirjoitan tällaisen blogiesittelyn noin kerran kuussa ja yhdessä postauksessa käsitellään yhtä blogia. Aloitamme Char and the Citystä, joka on juuri se blogi, jonka ansiosta minä istun tässä näppäimistön ääressä kirjoittelemassa teille.
http://www.idealista.fi/charandthecity/2017/01/23/freska-kotisiivous/

Itseasiassa, tutustuin juuri tämän blogin kautta koko blogimaailmaan ja bloggaamiseen ylipäätään, sen lisäksi, että sain inspiraation alkaa itsekin kirjoittamaan. Tutustuin Char and the Cityyn joskus vuonna 2014 ja käytin varmaan puolitoista vuotta siihen, että luin blogin kaikki postaukset läpi. Ja minä tosiaan tarkoitan kaikkia. Char on siis kirjoittanut blogiaan vuodesta 2009 lähtien...
http://www.idealista.fi/charandthecity/2016/11/17/aller-media-blogituottaja/

Char itse kuvailee blogiaan Char and the Cityä sisustus painotteiseksi lifestyle-blogiksi ja visuaaliseksi päiväkirjaksi. Mitään päiväkirjatyyppisiä postauksia blogista on kuitenkaan turha lähteä etsimään, sillä vaikka blogi kulkeekin mukana Charin elämässä, niin juttut ovat pitkälti vain kiiltävää pintaa. Char on tehnyt selkeän linjavedon itsensä ja blogiminänsä välille, mikän on varmasti monessa mielessä helpottavaa. Vaikka sisustusbloggaajan saattaakin nykyisin bongata, blogin valokuvista, yksityisyys on silti olemassa.
http://www.idealista.fi/charandthecity/2016/12/05/kotimaiset-joululahjat-gedigo/

Vaikka Char and the City koostuukin vaaleasta yleellisestä sisustuksesta, merkkivaatteista, kuplivista juomista ja korkeista koroista, aina silloin tällöin Char raottaa verhoa ja päästää lukijat aavistuksen syvemmälle. Blogissa on käsitelty eroa pitkäaikaisesta parisuhteesta, lemmikin sairastamista, yksinäisyyttä ja jopa pelkoa mahdollisesta syövästä (tällä tarinalla oli onnellinen loppu).
http://www.idealista.fi/charandthecity/2017/01/23/freska-kotisiivous/

Sisustus painotteinen lifestyle blogi sisältää muun muassa hyviä aletärppejä sisustuksen puolelta, sekä klassista pukeutumistyyliä suosiville. Sen lisäksi, Charia ei tarvitse juurikaan houkutella, mitä tulee lentolippujen varaamiseen ja lomalle lähtöön, joten blogista löytyy myös kattavasti hyviä matkavinkkejä. Nainen on nimittäin ehtinyt reissata siellä, sun täällä ja on kokeillut AirBnb majoitukset, sekä etelänmeren risteilyt.
http://www.idealista.fi/charandthecity/2016/09/12/matkavinkit-venetsia/

Minä nautin kaikkein eniten niistä sisustuspostauksissa, joissa on Charin ottamia kauniita valokuvia. Char on taitava sisustus ja asetelmavalokuvien ottaja ja minä palaan mielelläni näihin kuviin yhä uudelleen, sekä pinnailen niitä ahkerasti Pinterest kansioihin. Minun lukulistallani on pari blogia ylitse muiden ja toinen niistä on tämä. Charin sisustustyyli on hyvin lähellä omaani ja saan tästä blogista valtavasti inspiraatiota.
http://www.idealista.fi/charandthecity/2016/08/30/suuri-makuuhuone-postaus/

Suosittelen blogia, jos joku kaipaa hieman säihkettä ja neutraaleja värejä lukulistalleen tai jos ihannoit klassista sisustus ja pukeutumistyyliä. Jos kaipaat arjen realismia, tämä ei ole ehkä sinua varten.
http://www.idealista.fi/charandthecity/2016/09/02/lexus/

Kiitos Char. Toivottavasti jatkat kirjoittamista pitkään!

xx
Jenni S.

8 kommenttia:

 1. Hauskaa! Charin blogi oli myöskin itselleni se syy, miksi aikanaan perustin blogin. :) Charin tyyli on varma ja aina niin klassisen tyylikäs, myöskin yksi lempiblogeistani!

  http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2016/03/inspired-by-char.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charin blogi on ihana. Ei tässä voi muuta sanoa. Mä olen hänelle ikuisesti kiitollinen, koska musta tuntuu, että olen oikeasti bloggaamisen kautta löytänyt oman intohimoni ja oman juttuni, jossa haluan kehittyä ja mennä eteenpäin. Tämä blogi on ensimmäinen juttu, pitkään, pitkään aikaan, jonka kanssa en ole kyllästynyt ja lopettanut.

   Poista
 2. Char and the city on hieno blogi! Tutustui siihen itse aikoinaan jonkun lehtijutun perusteella ja siitä lähtien olen seurannut sitä silloin tällöin. Joskin omaan makuuni matkapostauksia voisi olla vähemmän ja sisustupostauksia enemmän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin taisin tutustua siihen, jonkun lehtimaininnan perusteella, jos oikein muistan. Mä olen vähän samaa mieltä, että sisustuspostauksia saisi olla enemmän. Minäkään kun en ihan hirveästi matkustele, mutta sisustan kyllä. :)

   Poista
 3. Komppaan yllä mainittuja, oikein silmäkarkki-blogi!

  VastaaPoista
 4. Vasta taisin lukea tästä Cheristä jossain lehdessä,kuvat näyttivät niin tutuilta.Hänellä on kaunis koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charin jokainen koti, jonka hän on lukijoidensa kanssa jakanut, on ollut ihan mielettömän kaunis. :) Kuvat tulevat usein vastaan myös Pinterestissä.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright