Slider

Inspiraatio vei mukanaan

2017-01-22

Olen kertonut, ja monet ovat sen tajunneet muutenkin, että olen luova ihminen. Näin ollen inspiraatio vain tempaa joskus mukaansa, eikä silloin osaa keskittyä oikein muuhun. Sen vuoksi blogissa kulunut viikko on ollut hiljainen. Tällä kertaa se inspiraatio liittyi luovaan kirjoittamiseen. Tykkään siis kirjoittaa novelleja ja tarinoita ja oli oikein virkistävää kirjoittaa muutama päivä pelkkää fiktiota. Tiesitkö, että nuorena toiveammattini oli kirjailija?

Blogikirjoitus on aika teknistä hommaa. Siinä pitää esimerkiksi ajatella sitä, miltä teksti näyttää ulospäin, sekä kuinka nopea ja helppolukuista se on. Joten oli todella mukava heittää aivot narikkaan ja kirjoittaa hetki, vain oikeinkirjoitussääntöjä miettien.

Nyt luovuudenpuuska alkaa olla hiipumassa ja on hyvä hetki palata takaisin blogin äärelle. Niin se routa ajaa porsaan kotiin. Ensi viikolle on suunnitteilla ja luonnosteltuna vaikka ja mitä. Muistakaahan, että marokkolaishenkisen kynttilälyhdyn arvonta-aika umpeutuu tiistaina, joten vielä kannattaa käydä osallistumassa, kun ehtii.

Ensi viikkoon,

xx
Jenni S.

1 kommentti:

  1. Hi there i am kavin, its my first time to commenting anyplace, when i read this post i
    thought i could also create comment due to this brilliant piece
    of writing.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright