Slider

Blogin tuleva tammikuu ja helmikuu

2017-01-18

Pidin viikonloppuna sellaista extempore some ja blogivapaata. Mikä teki todella hyvää. Välillä tässäkin hommassa meinaa tulla sellainen burn outin tyyppinen tila, kun ei jaksa, eikä keksi. Näitä tilanteita välttääkseni, kannatti oikeasti pitää pikku hengähdystauko. En koskenut blogiin tai kameraan tai instgrammiin koko viikonloppuna ja nyt jaksaa taas. Juttuja on jo pari valmiina ja nyt pitäisi sitten vähän valokuvailla.

Tämän pikku vapaan jälkeen ajattelin vinkata teille vähän tulevista postauksista ja tästä alkavasta keväästä. Ja aion ottaa tällaisen sneak peak tyyppisen postailun käyttöön, niin tekin tiedätte vähän, mitä odottaa.
Mitä kirjoittaa blogiin keväällä.

Sisustussuunnitelmien lisäksi ajattelin ruveta kirjoittamaan hieman parisuhteesta, koska, kuten olen ohimennen maininnut, meillä on eletty jonkinlaista kriisivaihetta viimeisen vuoden ajan ja kun kumpikaan ei halunnut erota, asialle piti tehdä jotain. En ala luovimaan sen enempää läpi tätä meidän tilannetta, mutta ajattelin jakaa silloin tällöin vinkkejä, joilla sitä parisuhdetta, läheisyyttä ja romantiikkaa saisi vähän elvytettyä. Eivätkä nämä ole mitään parisuhdeterapeuttien patentoimia; näillä pelastat parisuhteesi-vinkkejä, vaan ihan perus juttuja, jotka on meillä testatttu ja hyväksi havaittu.

Koska minun mielestäni positiivisuus synnyttää lisää positiivisuutta, alan kuun lopussa tekemään sellaisia Kuukauden parhaat-listauksia. En tiedä tulevatko ne olemaan 5 vai 6 vai 10 parasta, mutta alan kuitenkin tekemään niitä. Nämä voivat olla sisustukseen tai elämään tai kauneudenhoitoon tai lapsiin tai oikeastaan ihan mihin vain liittyviä juttuja. Jos listaisin joka kuukausi vain kuukauden 5 parasta sisustushankintaa, olisin loppuvuodesta aivan veloissa.
Divaani sisustuslehti Maaliskuu
Divaani oli aikanaan mun lempi sisustuslehti. Siinä oli sopivasti kaikkea.
Nyt vanhat numerot ovat oikeita aarteita.

Sen lisäksi alan kirjoittamaan lempibloggaajistani. Kyselin nimittäin Raikas tammikuu & kimppu tulppaaneja-postauksen lopussa, kiinnostaako postaussarja seuraamistani blogeista ja se idea sai oikein lämpimän vastaanoton. Kiitos kaikille palautteesta. Katsotaan, josko ensimmäinen postaus saataisiin jo tammikuun puolelle.

Helmikuulle on myös suunnitteilla ystävänpäivän hengessä uutta arvontaa, joten kannattaa olla silloin hereillä. Ja Erican kanssa olisi tarkoitus sopia pari kuvauspäivää, koska kaipaan lisäkäsiä muutaman postausidean kuvaamiseen. Kaikki kunnia avomiehelleni, joka jaksaa aina silloin tällöin kameran takana seistä, mutta Erica ymmärtää mun ajatuksia ihan aavistuksen verran paremmin.
Brion koira on E:n lemppari ja syntymäpäivälahja kummeilta.
Se miellyttää, jopa äidin visuaallista silmää ja on sisäsiisti.

Eli tälläista. Totta kai sisustussuunnitelmat jatkuu, kun vastahan ne aloitettiin ja tietysti blogissa tulee olemaan kaikkea muutakin. Sain Svaneforsin kynttilälyhdyn arvonnan yhteydessä, (johon ehtii vielä osallistumaan) todella hyviä postaustoiveita ja pyrin toeuttamaan ne kaikki tässä kevään aikana.

Sitten vielä kysymys, kiinnostaisiko teitä kuulla, miten meillä hoidetaan rahataloutta ja budjetointia? Voisin kirjoittaa jonkun taloudenhoitoon liittyvän minisarjan, jos kiinnostusta riittää.

Ihanaa alkavaa kevättä,

xx
Jenni S.

5 kommenttia:

 1. Sinullahan on valtava määrä hyviä ideoita! Mielenkiinnolla jään seuraamaan. Minä en ole saanut aikaiseksi kuvata mitään ja en saa postausta tehtyä! Jotenkin ärsyttää tämä pimeys, täällä ei ole näkynyt aurinkoa miesmuistiin! Heh. Tai ainakin tuntuu siltä. Tänään sitten kuvasin tuota meidän keittiötä, pitää olla ennen ja jälkeen kuvat. Että muistaa mistä lähdettiin liikkeelle. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainut jota ärsyttää jatkuva pimeys.:)se on oikeasti lannistaa koska kuvat epäonnistuu vaikka olen tehnyt kauheita järjestelyjä. No, onneksi kevät on tulossa kovaa vauhtia:)

   Poista
  2. Kuvaaminen tuntuu tähän aikaan vuodesta olevan alituinen ongelma. Minun kameranikin on vielä sen verran surkea, että pienikin hämäryys suttaa kuvat ihan tyystin. No, lupasin itselleni, että kesällä päivitän kamerani uuteen. Jos sitten vaikka vähän helpottaisi.

   Poista
 2. Kaikki mainitsemasi aiheet kuulostaa kiinnostavilta:) Erityisesti kiinnostaa parisuhteeseen ja taloudenhoitoon liittyvät postaukset. Itsekin voisin niistä kirjoittaa. Ajattelin, että lukijoita voisi kiinnostaa, paljonko käytän esim kuukaudessa rahaa sisustushankintoihin ja ruokaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tällaista ajattelin. Lisäksi haluaisin antaa jonkinlaisia neuvoja talouden hallintaan, kun sitä olen tässä viimeaikoina itse opetellut. Tuskin olen ainoa, jolla on / on ollut ongelmia sen oman talouden hallinnassa.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright