Slider

X3 Shop: Desing nimikyltit oveen (+ alekoodi)

2016-12-08

* Yhteistyössä X3 Shop

Mitä parhaimmillaan voi tapahtua, kun kolmen kundia muttaa yhteiseen opiskelija-asuntoon ja ryhtyy saunassa pohtimaan, millainen teksti asunnon postiluukkuun pitäisi laittaa? No, väittelyhän siitä syntyy, kun yksi saa varsinaisen neronleimauksen, joka on toisen mielestä ihan tajuttoman huono idea. Mutta muutamaa saunakertaa, yhtä ruuvimeisseliä ja pahoinpideltyä postiluukkua myöhemmin, siitä saattaa poikia upea idea design nimikylteistä.


Millaisia nimikylttejä teidän ovissanne on? Minuun eivät iske suutareilla teetetyt, klassiset nimikylttikaiverrukset, joita ei voi kerrostaloasunnon oveen edes laittaa. Meidän ovella lukee ihan tavallisesti minun ja mieheni sukunimet, jotka nippa nappa mahtuvat niille osoitettuun paikkaan, jos kirjaimet ovat vähän turhan tiiviisti ja vinksallaan. Tosin, nyt kun yksi a on hajonnut nimet mahtuvat vähän paremmin. Tämän kanssa on eletty ja siihen on oppinut olemaan kiinnittämään huomiota. Mutta, kun nämä edellä mainitut kolme opiskelijapoikaa, ottivat minuun yhteyttä ja kysyivät haluaisinko persoonallisen tekstin postilaatikkooni, totesin; Todellakin haluan.
Kuvan käyttöön saatu lupa. 

Kuvan käyttöön saatu lupa. 

Nämä nimikyltit tehdään tilauksesta, yksi kerrallaan, juuri niin kuin asiakas ne haluaa, modernilla 3D-tulostustekniikalla ja viimeistellään käsityönä. Yhteistyön merkeissä sain tilata maksutta persoonaallisen nimikyltin oveeni, omalla fontilla ja omalla tekstillä. Nettisivuilla on fontteja ihan varmasti jokaiseen lähtöön ja makuun. Minulla itselläni meinasi tulla valinnan vaikeus. Tilasin meidän kotiin big mamas home-tekstin yhdellä valmiista fonteista. Voisin myös tilata erikoistyön omalla käsialallani, ja täällä pääkaupunkiseudulla, voisin saada sen ihan paikalleen asennettuna, jos niin haluaisin. Todennäköisesti tulen tilaamaan vielä toisen nimikyltin X3 shopista, sillä miehelläni oli vahva mielipide siitä, että ovessamme lukee blogini nimi.

Nimikyltti saatu blogin kautta.

Paketti tuli joka tapauksessa nopeasti, kun otti huomioon sen, että tuote tehdään oikeasti vasta tilauksesta, eikä niitä ole varastossa valmiina odottelemassa. Se oli pakattu hyvin ja kauniisti. Itse paketti on jäänyt meille joulukoriteeksi, vaikka sen sisältö onkin jo ulko-ovessa. Eikö kuulostakin hienolta? Kaikkea siellä saunassa keksitäänkin.
 Kuvan käyttöön saatu lupa. 

Kuvan käyttöön saatu lupa. 


Tarjous on päättynyt.
Lopuksi, sain kunnian ja luvan jakaa teille lukijoille alekoodin. X3 shop tarjoaa kaikille jouluun mennessä tehdyille tilauksille -20% alennuksen koodilla: OVEESI20. Eli nyt ripi rapi hankkimaan jotain persoonallista omaan oveen ja jos omassa ovessa ei ole postiluukkua, tilaa tällainen desing nimikyltti lahjaksi.

Kiitos yhteistyöstä X3:lle.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright