Slider

Viikonlopun kuulumiset

2016-12-12

Kuten perjantaina ohimennen mainitsinkin, meillä juhlittiin viikonloppuna pitkän kaavan kanssa. Nupun ensimmäinen syntymäpäivä on jo ovella, joten me juhlistimme sitä hieman etukäteen, jotta kaikki pääsisivät niitä juhlimaan. Muutama päivä ennen joulua on nimittäin vaikea saada porukkaa kasaan syntymäpäivien merkeissä. Niitä tarkempia syntymäpäiväpostauksia on tulossa tammikuun puolella, mutta halusin siitä huolimatt tulla kertomaan lyhyet terveiset.
Vauva, Syntymäpäivät, Yksi vuotis, Synttärit,
Juhlapäivänä ruokapöytä siirrettiin sivuun tarjoilupöydäksi.

Lauantaina juhlittiin perheen kesken Järvenpäässä, jonne minun isoäitinikin oli tullut tuolta Satakunnan suunnalta. Tällaiseen perhejuhla ratkaisuun päädyttiin, koska emme saaneet juhlia varten vuokratilaa ja yksi veljistäni on pahasti allerginen kissoille. Näin saimme juhlia Nuppua kaikki yhdessä. Paikalla oli myös pian puolivuotias veljentyttöni, joka on kasvanut ihan älyttömästä tässä lyhyessä hetkessä. Nuppu sai mummilta ja papalta lahjaksi tuunattavat taaperorattaat (kuinka monen rattaissa on liekkikuvio kyljessä?) ja niitä on nyt työnnetty hartaudella, koko viikonloppu. Sain samalla reissulla selville, että se meidän pikkujouluperinne, on ilmeisesti vanha satakuntalainen jouluperinne.

Sunnuntaina juhlittiin sitten kotona ystävien kesken ja kivaa oli. Minä olin leiponut järjestelmällisesti koko viikon ja tänään sain kuskata osan leipomuksista töihin, jossa niille riittää varmasti syöjiä. Nuppu viihtyi juhlien keskipisteenä oikein hyvin, oikea ruoka ei maistunut, kun tarjolla oli kakkua, sekä piparia ja kun viimeiset vieraat lähtivät, häneltä pääsi iso itku. Illalla sänkyyn kannettiin yksi hyvin uupunut, mutta aika onnellinen taapero.

Millaista viikonloppua siellä ruudun toisella puolella vietettiin?

Huomenna blogiin tulee joululahjavinkki, joka sopii erityisesti nuorille naisille ja myöhemmin tällä viikolla on tulossa myös uusi My day.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright