Slider

Uusi jouluperinne numero 2

2016-12-05

Meillä ei ole ollut kaksistaan kummoisiakaan jouluperinteitä. Aattona on ollut tietyt traditiot, itsenäisyyspäivänä on katsottu paraatia ja linnanjuhlia, mutta siinä ne. Nyt, lapsen kanssa, olen halunnut luoda perinteitä, joiden hän tietää tulevan joka vuosi ja joita hän voi odottaa innolla. Kerroin tässä aikaisemmin pikkujouluperinteestä, jonka nappasin meille omasta lapsuudenkodistani.

Tänään teimme jotain, josta toivomme myös jouluperinnettä meille. Kävimme nimittäin katsomassa yhdessä Stockmannin jouluikkunaa. Olen käynyt siellä itsekseni aikaisempina vuosina ja tänä vuonna halusin toteuttaa perinteen koko perheen voimin. Jouluikkuna oli jälleen ihana. Oikea talven ihmemaa. Kuulin joskus jostain, että sen suunnittelu aloitetaan aina reilut puoli vuotta etukäteen. Korjatkaa toki te, jotka tiedätte paremmin.


Ei meidän tyttö tule sitä välttämättä muistamaan ikinä, mutta kyllä hän katseli valoja ja eläimiä silmät suurina, nauroi ja jokelteli isänsä sylissä. Ensi vuonna hän on taas paljon isompi ja saa näystä vielä enemmän irti. Kotimatkalla kävimme nappaamassa take away kahvit, mutta puhuimme mieheni kanssa, että vuoden päästä voisimme mennä samalla reissulla vaikka kaakaolle. Onhan Nuppu silloin jo kaksi vuotias.

Onko siellä jonkinlaisia jouluperinteitä? Kuulisin myös mielelläni, jos jollakin on jotain pariskunnille sopivia perinteitä, sillä sellaisillakin voisi olla täällä käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright