Slider

Tuleva blogivuosi 2017

2016-12-09

Blogiremontti on nyt raivonnut täydessä vauhdissa, noin kuukauden päivät. Ehkä tässä pian voisi julistaa projektille, jonkilaisen aselevon. Yksi, minulle iso juttu tässä remontissa on, että blogin konsepti on selkeytynyt. Mikä oli oikeastaan sen tarkoituskin ja olen siitä tosi iloinen. En tiedä, johtuuko se juuri tästä selkeydestä, mutta teidän kävijöiden määrä myös on kasvanut ihan hirveästi tänä aikana, mikä on tietysti ihanaa. Tervetuloa kaikille. Nyt, kun vuoden vaihteeseen ei ole enää montakaan viikkoa, ajattelin raottaa hieman big mamas homen tulevaisuuden näkymiä.
Äidin joulukalenteri on ostettu H&M Homesta.

Ensinnäkin, synttäri juttuja tulee heti tammikuun alussa. Olen luvannut kirjoittaa niistä teille, joten niin minä myös teen. Nuppu siis juhlii syntymäpäiviää tulevana viikonloppuna, sekä lauantaina, että sunnuntaina. Alkuperäiset suunnitelmat ovat muuttuneet melkoisesti, mutta uskoisin juhlien silti onnistuvan. Sitten tammikuussa kerron, miten yksivuotiset menivät ja jaan pari kakkuohjetta, puhun tarjoilusta allergioita silmällä pitäen ja kerron hieman organisoinnista, sillä meillä on tällä hetkellä minuuttiaikataulu.

Tammikuussa puhutaan myös siitä sisustamisesta. Totta kai. Jaan kanssanne asuntomme sisustussuunnitelmat, sekä sisustustyylistäni, jota asuntomme ei vielä ihan vastaa. Mutta näillä näkymin sisustuspuolen edistymistä olisi ehkä tapahtumassa jo ihan alku vuodesta. Sen lisäksi ajattelin puhua myös omasta intohimostani valaisimiin. Meikäläinen, kun on tällainen valaisinmimmi. Luvassa olisi myös pari sellaista Story time-henkistä juttua, sekä minun tyylini kulmakivet.
Pikku Bloggaaja auttoi äitiä järjestelemällä kuvauskohteet uudestaan.

Nyt, kuitenkin kuulisin mielelläni lukijan mielipiteitä. Millaisia postauksia sinä toivot minu kirjoittavan tai millaista palautetta haluat minulle antaa. Hion ja harjoittelen koko aja omaa blogityötäni, jotta se voisi olla positiivinen elämys meille kaikille ja ottaisin mielelläni vastaan, niin risuja, kuin ruusujakin. Joten, jos viitsisit jonkun, ihan lyhyenkin kommentin kirjoittaa tämän postauksen jälkeen, olisin todella iloinen.

Palaan taas ensi viikolla, kun viikonlopun ohjelmassa on rankkaa juhlintaa niiden yksi vuotisten merkeissä.
Hyvää viikonloppua.

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotellaan synttäripostauksia :) Mukavaa, että blogin suunta on selkeytynyt sinulle. Se helpottaa bloggaamista, kun itse sisäistää, mistä haluaa kirjoittaa ja jakaa kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kannata ehkä henkeä pidätellä. :D Tämän vuoden synttärit ei blogin kannalta tai oikeastaan muutenkaan mennyt ihan niin kuin suunniteltiin. Siinä mielessä onnistuimme kuitenkin, että itse synttärisankari vaikutti aika onnelliselta ja sehän on pääasia. Ajattelin, että toteutan sitten vuoden päästä kunnolla sen alkuperäisen suunnittelupostaussarja idean.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright