Slider

Nuoren naisen opas - Alexa Dagmar

2016-12-13

Lupasin teille eilen nuorelle naiselle sopivan joululahjavinkin, joten täältä tulee. Tällä kertaa kyseessä ei ole koru tai hajuvesi, vaan suomalaisen, nuoren esikoiskirjalijan teos.
Plantagenin pöytäkuusi, Granitin paperipussi, Annon joulupallo, liljoja lasimaljakossa.

Olen nyt noin kuukauden päivät seurannut Alexa Dagmarin blogia, joka on varmasti monelle jo tuttu, mutta itselleni uusi tuttavuus. Akexadagmar blogi sisältää ajatuksia muodista, sisustuksesta, matkustamisesta, sekä kaikesta, jonka kirjoittaja kokee mielekkääksi. Henkilökohtaisesti pidän ehkä eniten Alexan ottamista kauniista valokuvista, joista ammennan oman inspiraationi. Hänellä on myös kiva tyyli kirjoittaa, sekä aivan ihanat aurinkolasit. Aah. Ilmeisesti olemme kohtalotovereita siinä, mitä tulee aurinkolasien hamstraamiseen.
Ostin Alexan kirjan tavatessamme Itiksen Stockmannilla.

Alexan blogin kautta kuulin myös hänen kirjastaan ja kirjakiertueestaan. Kun sitten kävi ilmi, että hän on Itiksen Stockmannilla promoamassa kirjaansa samana päivänä, kun meillä oli Nupun kanssa asiaa samaan suuntaan, kävimme tervehtimässä häntä. Juttutuokio oli todella miellyttävä ja oli todella mukavaa tavata menestynyt bloggaaja, joka vaikutti olevan hyvin jalat maassa ja jutella bloggaamisesta. Ainakin minulle, joka olen hiljalleen alkanut miettiä, josko tämä harrastus voisi poikia enemmänkin. Toki me puhuimme muustakin, kuin vain bloggaamisesta. Samalla sain tutustua hieman Alexan kirjaan ja ostinkin sen sitten itselleni. Itseasiassa minä myös luin sen läpi samana iltana.

Nuoren naisen opas on yksinkertaisuudessaan opas siitä, miten voi luoda itselleen hieman mieluisamman elämän yksinkertaisesti. Alexa käsittelee siinä niin vaatekaapin sisältöä, kuin yrittäjyyttä, unohtamatta tietenkään sisustamista, juhlia, liikuntaa tai parisuhdetta. Eikä kirja ole blogi, joka on vain pistetty kansien väliin, vaan oma itsenäinen teoksensa. Henkilökohtaisesti olisin toivonut ehkä hieman enemmän asiaa sisustuksesta (mihinkäs se sisustusbloggaaja karvoistaan pääsisi) , mutta pidin erityisesti muotipuolen panosta ja pihistä neuvoista. Pukeutumista käsittelevät luvut tarjosivat minulle kaikkein eniten sisältöä, koska se puoli on ollut minulla pitkään hakusessa.
Alexa Dagmar - Nuoren naisen opas

Itse olen suunnitellut tätä lahjaksi eräälle lähipiirini, pian kahdeksantoista vuotta täyttävälle naisenalulle, mutta myös tämä pian kolmekymmentä vuotta täyttävä naisenalku koki hyötyvänsä kirjasta. Josko kirjan lounasvinkit auttaisivat siihen, etten ole joka toinen työpäivä hakemassa lounastani naapurin Alepasta. Alexa kirjoittaa hommat riittävän yksinkertaisesti, mutta kirja ei ole kuitenkaan mikään pintaraapaisu asioista. Suosittelen sitä lämpimästi.
Sain omaan kappaleeseeni omistuskirjoituksen. <3

Mites siellä? Saavatko sinun läheisesi tänä vuonna kovia paketteja? Entä oletko itse tutustunut Alexan blogiin tai kirjaan?

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright