Slider

MY DAY: Illaksi töihin

2016-12-15

Tämän postauksen kuvat ovat reilu kuukauden takaa marraskuulta. Julkaisu on venynyt blogiremontin vuoksi, mutta nyt on jo aika rykäistä tämä pois jaloista pyörimästä. Jo ihan sen vuoksi, että minulta on ihan pyydetty My day-postauksia. Edellisen postauksen voi käydä lukemassa täältä. Seuraavan kuvauspäivä on jo tiedossa ja silloin on luvassa vähän spesiaalimpi päivä. 
Kierrätyslasinen lautanen

05:25
Nuppu herää ensimmäisen kerran isin töihin lähtöön. Hän nukahtaa kuitenkin uudestaan lyhyen hyssyttelyn jälkeen. Meillä yritetään pyrkiä siihen, että nousisimme aikaisintaan kuuden jälkeen. Pääsääntöisesti tämä onnistuukin ihan hyvin. Joskus se onnistuu, joskus ei. Tällä kertaa lykästi.

07:30
On viimein ihmisten aika herätä. Minä herään Nupun höpöttelyyn ja nostan hänet köllimään viereeni. On ihanaa heräillä rauhassa oman lapsen kanssa. Vaikka ihan hirveän kauaa emme ehtineet loikoilla, kun piti jo ryhtyä aamutoimiin. Vauvalle puuro hellalle muhimaan ja sitten lipastosta päivän vaatteet. Tässä vaiheessa isi soittelikin jo meille, koska minä olin illan töissä, mikä tarkoitti isin iltaa kotona.
Hipsteri kissa body
Söpö hipsterikissa body on Lindexin omaa Holly & Whyte mallistoa.

08:36
Nupulle puuroa ja äidille hedelmäsmoothieta, kuten yleensä. Puuroa päätyi sinä aamuna enemmän lapsen päähän ja housuille, kuin suuhun, jonka vuoksi housut menivät aamupalan jälkeen vaihtoon. Mikä on siis aivan normaalia meillä. Pyykkiä on pakko pestä vähintään kerran viikossa, muuten loppuu vaatteet. Sitten me pedattiin sängyt ja minäkin päädyin vaihtamaan yöpuvun kotivaatteisiin.
Vauvalle sopiva kalakeitto
Tämä kalakeitto sopii alle vuoden ikäiselle vauvalle.

09:20
Annoin Nupulle maitoa ja vein hänet päikkärille. Sillä välin, kun Nuppu nukkui, tein omia hommia. Suunnittelin synttäreitä ja selailin netin juhlakauppojen valikoimaa. Kävin sihkussa, kun siihen oli mahdollisuus, jonka jälkeen katsoin yhden jakson Nettflixin the Crownia. Kellon lähestyessä yhtätoista, aloin laittamaan itselleni lounasta. Ehdin syödä ja laittaa tiskit koneeseen, ennen kuin Nuppu heräsi.
Käsilaukun sisältö vallilan kalenteri
Äidin laukun sisältö tyhjennettynä pöydälle.

11:25
Nuppu alkoi osoittamaan heräämisen merkkejä. Kävin nostamassa hyvän tuulisen tytön pinnasängystään omalle lounaalleen. 
Take away
Starbucksin Toffee Nut latte Christmas lend espressolla. Herkku.

12:13
Lähdettiin käymään Itiksessä Kicksissä, koska minulla oli valokynä sanonut itsensä irti jokin aikaa sitten. Kaupasta tarttui mukaan, myös CC-voide ja ensimmäinen beauty blenderi. Eksyttiin me siinä Seppäläänkin, jossa oli kaikki 25% alessa ja kävin nappaamassa kotiin mukaan yhdet legginssit, joiden hinta oli pudonnut kymppiin. Starbucksista tarttui mukaan myös grande toffee nut-latte.
Tämän talven lempi legginssit löytyivät Seppälän alennusmyynnistä.

14:00
Kotona laitoin Nupun toisille päiväunilleen ja ryhdyin meikkaamaan iltavuoroa varten. Meillä oli töissä sellaista ohjelmaa, jota varten oli hyvä pukeutua vähän siistimmin. Yleensä en jaksa meikata töihin. Siinä ohessa väänsin hetken Nupun kanssa, koska hän ei olisi millään malttanut nukahtaa. Jossain vaiheessa päädyin ottamaan sängystä kaikki unikaverit pois, jonka jälkeen väsynyt tyttö sitten viimein rauhottui. Meikkasin, keräsin tavarat kasaan ja suoritimme miehen kanssa ovella läpsystä vaihdon.
Seppälän pipo ja huivi
Matkalla työpaikalle.

16:00-22:00
Töissä.

22:00
Töistä suorinta tietä kotiin, takapuoli kohmeessa ja äkkiä peiton alle nukkumaan.
Kello tuppaa olemaan aika paljon.
Sellainen päivä meillä. Faktahan se on, että meidän elämä on pääsääntöisesti sitä lapsiperheen arkea, mutta seuraavaan My dayhin mahtuu ripaus juhlaakin. Loppu viikosta olisi tulossa postaus meidän joulukoristeista. Plantagenin pöytäkuusikin on saanut kevyet koristeet oksilleen.

Hyvää yötä.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright