Slider

Minikuusen kevyet koristeet

2016-12-17

Joulukotipostaus siirtyy ensi viikkoon, koska minuun iski perfektionismi, enkä ollutkaan tyytyväinen yhteenkään päivänvalossa ottamaani kuvaan. Ja viikonlopun olen koko valoisan ajan töissä, joten joudutte odottamaan postausta alkuviikkoon. I'm so sorry. Mutta sen sijaan ajattelin tehdä lyhyen postauksen minikuusenkoristeista.
Kuusi sujahti näppärästi suojaan, Granitista ostettuun pussukkaan.

Minä en ole ainoa, jonka blogissa on vilkkunut pieni pöytäkuusi joulutunnelmaa luomassa. Se näyttäisi olevan tänä päivänä melko suosisttu vaihtoehto ison joulukuusen rinnalle. Ja ymmärtäähän sen. Se ei vie tilaa ja meillä isompi joulukuusi olisi jo vainaa, kun Nuppu olisi kissojen kanssa sitä vähän höykyttänyt.
Valkoinen lipasto on perintö äidinäidinäidiltä.

Meidän kuusi on Plantagenista ja se muutti meille jo marraskuun puolella. Kaveri on sen verran pieni, ettei se jaksa kannatella raskaita palloja. Piti siis keksiä jotain muuta. Tässä välissä voisin ehdottaa, että kävisitte katsomassa millaisia vaihtoehtoja löytyy Char and the Citystä ja homevialauran blogista.

Ehkä minäkin voisin ensi vuonna kokeilla Lauran rusetteja. Tänä vuonna löysin kuitenkin ihan vahingossa Clas Ohlsonilta valkoiset, paperiset kuusenkoristeet, jotka pysyvät meidän minikuusemme oksilla paremmin, kuin hyvin. Ne eivät olleet kalliit ja piristävät pikkukaveria kivasti näin joulun lähestyessä. Vaikkakin ne houkuttavat myös suuresti yhtä vaahtosammuttimen kokoista tihulaista, tutkiskelemaan niitä, ihan kädestä pitäen.
Oletko sinäkin hurahtanut näihin söpöihin, sympaattisiin minukuusiin? Entä, tiedätkö jonkun keveän koristevaihtoehdon näillä hennoille oksille?

Nyt haluan vielä muistuttaa, että X3 shopin alennuskoodi on voimassa, vielä viikon ajan. Eli, jos haluat tehdä ulko-ovestasi persoonallisemman näköisen, se kannattaa tehdä alennettuun hintaan, kun se on vielä mahdollista.

Rauhallista viikonloppua!

xx
Jenni S.

2 kommenttia:

 1. Meillä oli hetken myös minikuusi, mutta jostain syystä ei saatu sitä menestymään sisällä. Viikossa se kupsahti.

  Kauniit koristeet nuo Clasulta ostetut. Siellä oli tänä vuonna varsin paljon kivoja koristeita muutenkin myynnissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aika ylpeä itsestäni, kun meidän kuusi ei varise ja PUSKEE UUTTA NEULASTA!! Siis, minun hoittotaidoillani, jolla sitkeimmätkään kasvit ei kestä kuukauttakaan. :D
   Clasulla oli tosiaan kivoja koristeita, nuo tarttuivat matkaan samalla reissulla, kun ostin muutamat toiset koristeet meille kotiin. Toivottavasti huomenna saataisiin viimein kuvattua, että saisin joulukotipostauksen tehtyä. Hankala tämä pimeä vuoden aika.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright