Slider

Jouluinen koti

2016-12-22

Olen puhunut joskus aikaisemminkin täällä blogissa siitä, miten sisustustyylini on muuttunut todella paljon kuluneiden vuosien aikana. Runsaus ja värit ovat vaihtuneet pelkistettyyn ja värittömään, jonka vuoksi minun oli josain vaiheessa todella vaikea olla kotona. Muutos on vaikuttanut totakai myös tapaani luoda kotiin joulun tunnelmaa. Vielä viime vuonna pyysin miestäni kipittämään joululaatikkoamme kellarista, mutta tänä vuonna en ole edes kaivannut mokomaa. Enää marketin kultaiset tusinapallot eivät sytytä, joten niitä en ole edes halunnut kotiini tuoda.
Eukalyptuksen oksa.
Eteisen kenkälaatikon päällinen vihertää.

Jouluinen sisustus ja koristelu. Amaryllis paperipussissa
Tulevina vuosina, erilaiset folionumeropallot tulevat varmasti olemaan osa jouluista kotiamme.
Tämän vuoden numero: 1.
Jouluinen huonetuoksu.
Minikuusi on ollut kyllä tämän vuoden ykkönen joulutunnelman luomisessa.

Kevyet kuusenkoristeet pieneen joulukuuseen.
Tässä näkyvät hyvin ne paperiset kuusenkoristeet.

Tänä vuonna panostin valoihin ja kukkiin. Ostin myös muutamat, harkitut, tyyliini sopivat joulukoristeet. En kuitenkaan kantanut mitään kotiin selkä vääränä, tarkoituksena saada kerralla valmista. Olen nimittäin päättänyt antaa meille, perheelleni ja kodillemme, aikaa. Keräämme hiljakseen meitä mielyttäviä joulukoristeita, eikä olisi pahitteeksi, jos niille muodostuisi jokin merkitys. Luomme samaan aikaan meille sopivia jouluperinteitä. Ehkä ensi vuonna ostamme sen Granitin valonauhan jouluksi.

Tästä eteen päin, pieni on kaunista. Myös jouluisin.
Valopallot lasipurkissa.
Näitä kauniita lumihiutalekoriteita on kaksi ja ne ovat lahja isoäidiltäni.

Nuo maljakossa olevat pallot ovat valonauha Pikku Lahjapuodista.

Tänä vuonna meillä ei ole ollut tonttuja tai joululiinoja. Eikä jokaisessa mahdollisessa paikassa ole roikkumassa jonkinlaista glitteripalloa. Eikä kotimme ole koskaan ollut yhtä tunnelmallinen ja viihtyisä. Toki sillä, että tämä on ollut ensimmäinen yhteinen joulukuu tällä kokoonpanolla, on myös osuutta asiaa. Uskokaa pois, ei ole tunnelmallisempaa, kuin laittaa kynttilät palamaan ja käpertyä itkuhälyttimen kanssa sohvalle katsomaan Netflixiä.

Viimeiset viikot meillä on myös herätty pieni jalka vasten poskea tai pää painuneena palleaan, kun E on ollut öisin tavallista rauhattomampi ja rauhoittunut vasta päästessään meidän väliin nukkumaan.
Laitoin leikkoamaryllikset maljakkoineen valkoiseen paperipussiin.


Tänään ja huomenna meillä valmistaudutaankin oikein urakalla jouluun. Meillä valmistelut tarkoittavat lähinnä pakkaamista, sillä matkustamme junalla pohjoiseen minun isäni nurkkiin joulua viettämään. Samalla minä viimeistelen ajastettuja postauksia tänne blogiin, jotta voin rentoutua Limingassa aivan rauhassa ja vaan rapsutella meidän hevosia leuan alta ja täällä on silti uutta lukemista tarjolla. Instagramia pyrin päivittämään tavallista tiheämpään reissussa ollessa ja siellä kannattaa vilkuilla etenkin niitä stories-pätkiä.

Marmorinen tuikkukuppi.
Makuuhuoneessa koriteena on yksi ainoa joulupallo.

Aika maltillista koristamista, vai mitä? Koristeita on varmasti 4/5 vähemmän, kuin menneinä vuosina, mutta täällä on silti selvää joulun tuntua.
Miten joulu valmistelut/koristelut etenevät siellä? Onko vielä paljon tekemättä?

Ihanaa joulua

xx
Jenni S.

4 kommenttia:

 1. Ei se koristeiden määrä vaan laatu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Veit sanat suustani. Hyvää ja rauhallista joulua.

   Poista
 2. Kivaltä näyttää teidän joulukoti. Oikein lämminhenkistä joulua toivottelevat Jani ja Aleksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille pojat. <3 Toivottavasti saataisiin vielä lunta.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright