Slider

Vaaleanpunaista ja kultaa; Pikkuneiti täyttää vuoden

2016-11-03

Ajattelin, että tämä marraskuu on blogissa teemakuukausi. Jaan kanssanne Nupun yksivuotis synttärisuunnitelmat. Ensimmäiset synttärit on iso juttu, jos ei vielä sille päivänsankarille, niin ainakin vanhemmille. Joten nyt jaan kanssanne ne ideat, suunnitelmat, kokemukset, vinkit ja huolenaiheet. Teemakuukausi tulee todennäköisesti jatkumaan myös joulukuun puolelle, mutta yritän hoitaa suurimman osan suunnittelusta ja bloggailusta näin marraskuussa. Sitten, kun juhlat on juhlittu, aion tehdä jonkinlaisen yhteenvedon koko hommasta.
Kuva on lainattu Pinterestin kautta täältä

Ensimmäiseksi pari mainintaa ajankohdasta, suunnittelusta ja teemasta. Aikaistamme juhlintaa varmaan parilla viikolla, koska Nupun oikea syntymäpäivähän on muutama päivä ennen joulua. Silloin monella on varmasti ne omat jouluvalmistelut niin hektisessä vaiheessa, että juhlimiselle ei välttämättä ole aikaa. Enkä tiedä olemmeko silloin itsekkään paikan päällä täällä Helsingissä ja toisekseen minun äitini perheineen on myös silloin jo perinteisellä laskettelureissullansa. Joten tuntuu järkevämmältä järjestää juhlat vähän aikaisemmin, jotta mahdollisimman moni pääsee tulemaan.
Kuva on lainattu Pinterestin kautta täältä.

Pinterestiini on jo jonkin aikaa kerääntynyt vaaleanpunasävyisiä juhlakuvia aiheenmukaiseen inspiraatiokansioon. Hoidamme lähes kaiken itse koristeluista leivontaan. (Lue: Mamma hoitaa kaiken itse koristelus leivontaan.) Joissain pikkujutuissa saatamme pyytää apua lähipiiristä, mutta katsotaan sitä sitten lähemmin. Jotain olemme koristelun suhteen jo sopineetkin, esimerkiksi Nuppu saa tuollaisen kultaisen numeropallon ja kahvipöytään haetaan kukkakaupasta kunnon kimppu.

Kuva lainattu Pinterestin kautta täältä.

Synttäreiden teemaksi ajattelin yksinkertaisesti hentoa vaaleanpunaista ja kultaa (valkoisella pohjalla), katsotaan niitä pikkuponeja ja frozeneita sitten kun Nupulla on sitä tahtoa ja omia toiveita. Teeman mukaan olen tutkiskellut lahjatarvike tarjontaa ja tällä hetkellä Pop up-kemuissa tuntuisi olevan meille parhaiten sopiva valikoima. Kutsujen suhteen en ole täysin varma, askartelenko itse, vai ostanko valmiina. Pitää varmaan tedä yksi kierros Sinellissä, ennen kuin päätän siitä.

Seuraava synttäripostaus on luvassa sunnuntaina, silloin kirjoitan juhlapaikasta. Mitä mieltä olette tällaisesta postaussarjaideasta? Kommentoikaa alas ja kertokaa ihmeessä, miten teidän pikkuisten ensimmäisiä synttäreitä on juhlittu.

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright