Slider

Päivän asu: Maksimekolla kohti talvea

2016-11-07

Ulkona tupruttaa lunta taivahan täydeltä, mutta minä haluaisin palata ajassa vielä syksyn kirpsakkaihin päiviin, jolloin maata peitti vielä monenkirjava lehtimeri. Muistanette nimittäin Söderkullan kuvauspäivän? Jos ette, käykää ihmeessä virkistämässä muistia. Postauksessa nimittäin vilahtaa, jokaisen sorkerinnälkäisen kaakaonystävän märkä päiväuni. Kuvasimme reissulla kuitenkin pääsääntöisesti asuja ja toinen näistä kuvattavista kokonaisuuksista oli sellainen, jossa kesän suosikkivaate taipuu viileille säille sopiviksi.
Kuva Erica Huhta.

Kerroin viime kesänä hankkineeni viimein itselleni sen ensimmäisen maksimekon, jollaisia yleisessä katukuvassa on vilahdellut jo paljon aikaisemmin. Tykästyin tähän mekkoon niin paljon ettei sen käyttö ole hiipunut edes säiden viiletessä. Alle paksut sukkahousut tai legginssit ja päälle villapaita, niin siinä on yksi tämän talven luottoyhdistelmistä.
Kuva Erica Huhta.

Harmaa villapaita on ollut jo pari vuotta yksi suosikeistani. Se on hieman ponchomainen ollessaan auki kyljistä. Mutta kuten täällä blogissa olen aiemminkin todennut, rakastan kaikkea liehuvaa päällepantavaa.

Kuva Erica Huhta.

Kaulassa minulla on By Pinjan silikonikoru. Imetyskoruiksi niitä taidetaan virallisesti kutsua, mutta minä olen hankkinut sen vasta aivan vähän aikaa sitten ja se on siitä huolimatta ihan hitti. Nupulle on aina lelu mukana, kun tämä on kaulassa ja se toimii myös vaipanvahdossa, kun vauvan pitäisi pysyä pikku hetki paikoillaan. Pukki voisi pistää konttiinsa niitä pari lisää tähän osoitteisiin, kivoissa neutraaleissa väreissä.
Kuva Erica Huhta.

Villapaita - Holly & Whyte
Maksimekko - H&M
Koru - By Pinja
Kengät - Rieker

Kuva Erica Huhta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright