Slider

Muutoksen tuulia

2016-11-08

Tiedättekö mitä tajusin eräs kaunis päivä? Minä en kirjoita sellaista blogia, kun haluaisin kirjoittaa. Heti sitä seurasi oivallus, että miksi joku haluaisi lukea blogia, josta kirjoittaja ei itsekään pidä. Missä vika? No, varmaan allekirjoittaneessa itsessään suurimmaksi osaksi, mutta mistä tämä johtuu. Itse veikkaisin vahvasti, että kokemattomuuden ja epävarmuuden luomasta kombosta. Täytän blogin turhanpäiväisellä sisällöllä, koska olen epävarma siitä millaista sisältöä haluaisin tuottaa blogiini. Vaikka tiedän tasan tarkalleen minkä aiheen ympäriltä haluan kirjoittaa.

Helppoa olisi tietysti pistää pillit pussiin, sanoa hei hei ja yrittää myöhemmin uudestaan. Se ei tule kuitenkaan enää kysymykseenkään. Tästä hommasta on tullut niin iso ja tärkeä osa elämääni, etten todellakaan aio luovuttaa sen suhteen. Joten vaihtoehto, johon päädyn on uudelleen suunnittelu, organisointi ja perinpohjainen freesaus.

Nyt on siis aika muuttaa blogin linjaa todella radikaalisti ja lähteä kirjoittamaan siitä, mistä alunperin halusinkin, Tästä päivästä lähtien lähden rakentamaan kunnollista sisustusblogia, lifestylemaustein. Sillä vaikka muutankin tarkoitus onkin selkeyttää linjaa rankalla kädellä, nautin suunnattomasti päivän asu ja My day postausten kirjoittamisesta ja perhe-elämä kulkee mukana siinä taustalla. Suurin osa sisustusratkaisustahan pitää tehdä, ajatellen tuota pöydänjalan korkuista mini-ihmistä, jonka pikku näpit kerkeävät joka paikkaan. Sisustusaiheet eivät kuitenkaan enää huku muiden hömpötysten sekaan, vaan niistä tulee blogin kantava voima.

Mitä tulee sisustettavaan kotiin, se ei ole todellakaan se Suomen kaunein. Siellä on paljon, isoja yksityiskohtia, joista en pidä laisinkaan. Sanoinkin kerran kullalleni, että meidän koti sopii paremmin Suomen kaameimpaan kämppään, kuin Kauniimpaan kotiin. Mutta eikö se juuri ole tässä hienointa? Rakastan kaikenlaisia remonttiblogeja ja -postauksia, joten miksi en suhtaudu omaan kotiini samalla tavalla. Ja kaikkihan rakastavat erillaisia remppa ja sisustusohjelmia, joten otetaan tämä sellaisena. Asunto on kuin kirpparilta löytynyt kolhiintunut, maalinsa pudottanut pöytävanhus tai se Huvilan ja huussin kolmas muutoskohde, joka tarvitsee hieman työtä, näkemystä ja ennen kaikkea hellän, rakastavan kosketuksen, puhjetakseen taas kukkaan. Tämä asunto on, kuin ruma ankanpoikanen, joka odottaa muuttumistaan joutseneksi.

Samaan aikaan yritän itse kehittyä valokuvaajana ja kirjoittajana. Tämä bloggaaminen, kun on jotain, missä haluan olla oikeasti hyvä. Oneksi siinä voi kehittyä koko ajan paremmaksi. Eipä muuten tiennyt tyttö, mihin ryhtyi yli vuosi sitten, kun pisti raskaushormoonihuuruissa blogin pystyyn.

Blogin linjan muuttaminen ja freesaus vie oman aikansa ja tulee varmasti olemaan vähän pois postaustahdista. Teema marraskuu kuitenkin jatkuu, koska olen sellaisen luvannut, mutta muuten blogikalenteri kokee täysremontin.

4 kommenttia:

 1. Moikka! Löysin tänne Homevialauran kommenttisi kautta. Kuulostaa mahtavalta, että olet löytänyt suunnan. Blogeista, instagramista ja pinterestistä löytyy kyllä ihan mahtavia ideoita! Tule ihmeessä myös Facebookin ryhmään moderni skandinaavinen sisustus, ihan loistava paikka. Voi vaihtaa ideoita ja kuvia samanhenkisten kanssa ja jopa löytää toisten jäsenien myymiä design juttuja huokeasti.
  Itselle yksi ohjenuora on ollut; älä tyydy kompromisseihin, mielummin vähemmän laadukasta kuin enemmän halvalla. Itsellä ei ainakaan ole varaa uusia kaikkea kerralla, joten joitain isompiakin juttuja kotona on hetken vain siedettävä. Tällä hetkellä äitiyslomalla kun olen ei uusille hankinnoille ole juurikaan budjettia. Silti olen löytänyt vaikka mitä upeaa klassikkoa hyödyntäen ystävämyynnit, kirpputorit, Facebook -ryhmät ja tori.fi.
  Tsemppiä muutoksen tielle, tulen kurkistelemaan kuulumisiasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Kiva kuulla. Lauran blogi onkin lempparini (älä kerro muille ;)). Suuntahan on ollut aina, se on vain hävinnyt epävarmuuden ja jonkinlaisen menestyksen tavoittelun alle. Nyt kun olen palautunut jälleen maanpinnalle, on hyvä jatkaa. ;) Itseasiassa olen jo liittyneenä Moderniin skandinaaviseen sisustukseen ja viimeksi tänään jätin kyselyn myynti-ilmoitukseen. :) Mutta kiitos ajattelevaisuudestasi.
   Minun pitää vielä vähän opetella tuota kompromisseihin tyytymättömyyttä (hyvänä esimerkkinä olohuoneen tämänhetkiset verhot). Mutta joissain jutuissa minulle kelpaa, joku vähän halvempikin versio. Siinä olen kuitenkin samaa mieltä, että kaikkea halpaa ei kannata hamstrata. Olen oppinut sen nyt kantapään kautta ja etsin parhaillaan sisäistä KonMariani. Mutta kiitos kaikista vinkeistä ja ihanaa, jos käyt välillä kurkistelemassa.
   Niin ja kiitos ihanasta kommentista! Minäkin kommentoin yleensä pitkään ja hartaasti, silloin kun sille on aikaa.

   Poista
 2. Kiva kun vastasit! Ajattelinkin, että oletvarmasti jo monella kanavalla mukana 😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pyrin A I N A vastaamaan kommentteihin. Ihan jokaiseen, vaikka sitten välillä viiveellä. Vuorovaikutus on musta yksi tärkein osa bloggaamista.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright