Slider

Maustetehtaankadun joulu

2016-12-01

*Yhteistyössä Pikku lahjapuoti

Kävin tuossa taas valokuvaamassa Maustetehtaankadulla. Pikku lahjapuodin joulupöytää ei oltukaan katettu koreaksi ihan perinteisin herkuin, vaan ihanin sisustustavaroin ja joulukoristein, jotka ovat kaukana siitä perinteisestä markettien tusinatavarasta, joita Suomessa myydään joka kaupassa.

Minun piti pidätellä itseäni kaksin käsin ja muistuttaa moneen kertaan uusista periaatteistani, etten olisi kahminut rattaita täyteen ihania joulupalloja. Tunnelma paikan päällä tuo mieleen, jonkun keskieurooppalaisen joulutorin, joka on täysin tervetullutta markittien välkkyvalojen ja laulavien jääkarhujen jälkeen.Ei Lahjapuodissa myydä pelkkiä kuusenkoristeita, vaan kuten nimikin jo kertoo, sieltä voi etsiä esimerkiksi ihania lahjoja pukinkonttiin laitettavaksi. Omaan silmääni pisti esimerkiksi pieni, sievä purkki aiolia, johon oma mieheni on hulluna. Siis kirjaimellisesti hulluna. Leivälläkin on aina sentin kerros kyseistä tököttiä. Yritä siinä nyt sitten pussailla. Valikoimissa on myös joitain valmiita lahjoja, jotka voi pistää pukin matkaan ihan sellaisenaan, sekä joulukortteja ja suklaisia herkkuja. Mitä jos tänä vuonna et antaisikaan lahjaksi niitä Pandan konvehteja? Eivätkä ihanat sisustustuotteetkaan ole sieltä minnekään hävinneet.Pikku lahjapuoti on saanut nyt faebooksivujen lisäksi, omat kotisivut, joita voit käydä vilkaisemassa tästä. Sieltä löytyy kaupan aukioloajat, osoite, sekä tietoa myydyistä tuotteista. Kuulin muuten myös, että puodinpitäjä oli tehnyt päiväreissun Tanskaan ja käynyt siellä katselemassa paikan päällä jo ihania kevät uutuuksia. Mutta niinhän se taitaa mennä, kun me muut fiilistelemme täysin siemauksin joulua, kauppiaat valmistautuvat samalla tulevaan kevätsesonkiin.

Huomenna se alkaa sitten ihan virallisesti, se joulunodotus. Ensimmäisen adventtipäivän kunniaksi minä aion esitellä meidän tämän vuoden adventtikyntteliköt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright