Slider

Lomalla viimeinkin

2016-11-10

Terveisiä täältä glögimukin ääreltä, sekä ensimmäiseltä kesälomapäivältä. Tosiaan eilen, töistä tullessani, siirsin työjutut, sekä Nupun hoitorepun, sivuun seuraavaksi kahdeksi viikoksi ja olen vaan. Tähän aikaan tuolla lähi biitsillä ei köllötellä kyllä muuten, kuin pilkkihaalareissa. Valkean hiekan sijaan ikkunasta näkyy metritolkulla valkeea lunta, mutta mikäs tässä on ollessa.

Minulla on siis äitiysloman jäljiltä kesälomat pitämättä ja ne pitäisi pitää maaliskuuhun mennessä, joten tässä sitten lomaillaan. Ja suoraan sanottuna, tämä sopii minulle paremmin kuin, vain hyvin. Saan olla Nupun kanssa kotosalla vähän enemmän, eikä työ pääse ainakaan turhia stressaamaan näin heti äitiysloman jälkeen. Ja mikäs tämän parempi, kun blogi vedetään muutosmankelin läpi, kuin kaksi viikkoa lomaa. Minulla on himpun verran enemmän aikaa paneutua siihen, mitä ennen kaikkea haluan tältä projektilta ja muutokselta. Ulkoasun ja bannerin viimeisteleminen on ehdottomasti yksi juttu, sisällön ohella. Kuten ehkä huomaatte, nyt meillä on (kokeilussa) uusi, itse tehty banneri. Katsotaan jääkö se pysyväksi, vai kaipaanko kuitenkin jotain muuta.

Muuten ensimmäiseen lomapäivään on kuulunut pyykkivuoren taltuttamista, reissaamista pinaattinenäisen vauvelin kanssa (isi siivosi lapsen huonosti ja äiti lähti liikkeelle kiireellä), sekä elämäni ensimmäisen lottokupongin tarkastamista (en saanut pesämunaa koko sisutuksen uusiksi pistämis hankkeelle). Toimintaa säestävät ei ne ihan perinteisimmät joululaulut, sekä piparin tuoksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright