Slider

Keittiön ruokapöytä myyntiin

2016-11-11

No, nyt se lähtee. Sitä on vaivattu ja mietitty kolme vuotta, joten nyt se saa lähtöpassit, varsinkin kun korvaaja on katsottuna jo valmiiksi. Nyt puhutaan siis keittiön pöydästä, ei miehestä. Syy siihen, miksi korvaaja ei ole vielä ottanut paikkaansa kellon alla, on yksinkertaisesti se, että eräs rouva ei ole saanut aikaiseksi kirjoittaa myynti-ilmoitusta. Nyt se on kuitenkin tehty. Ilmoitusta voi käydä vilkaisemassa täällä.

Minä olen kärvistellyt pöydän kanssa useamman vuoden. Aluksi ilmavalta näyttävä lasipöytä tuntui hyvältä idealta yhteisiin ruokahetkiin. Totuus paljastui kuitenkin hyvin nopeasti. Toki, se on kevyemmän ja ilmavan näköinen, vaikka onkin aivan liian iso kyseiseen tilaan. Minä vain en ole ihan niin innokas siivoamaan, että malttaisin pyyhkiä ja kiillottaa pöytälevyn kerran päivässä. Pöydän päälle tämä pitäisi tosin tehdä, jokaisen tahmatassun aterian jälkeen. Yksi ystävistänihän taas puhuu lasisen pöytälevyn puolesta, koska siinä oikeasti näkyvät ne tahrat. Silloin tietää tasan tarkkaan, mistä pitää pyyhkiä. Se ei kuitenkaan ole minun juttuni.Muutenhan se on ihan hyvä pöytä ja toivon, että se saa oikein hyvä kodin paikasta, jossa pöydän pyyhkijä osaa sitä arvostaa.

Seuraava yksilö on jo katsottuna valmiiksi. Enää tarvitaan vain auto ja kuski ja sitten otamme nokan kohti Ikean ihmemaata. Itseasiassa tämä koko vaihtovillitys lähti liikkeelle siitä, että törmäsin täysin sattumalta kivaan pöytälevy/pukkijalat yhdistelmään homevialauran blogissa. Tarpeeksi pitkään sitä katseltuani (ja saatua selville, että osaset löytyvyä edullisesti Ikeasta), päätin, että nyt meillä vaihtuu ruokapöytä. Seuraava vaihe oli myydä idea miehelle ja nyt ollaankin sitten itse pöydän myynnissä. Jes! Raportoin asiasta lisää, kunhan asia tästä etenee. Samalla lähtevät myös harmaat tabletit, jotka on hankittu nimenomaan siksi, ettei lasia tarvitsisi pyyhkiä aivan niin usein.

Mutta eikö teidänkin mielestänne tuo tyhjä seinä kaipaa paria printtitaulua ja marmorikuvioista seinäkelloa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright