Slider

Vaaterekki eteiseen

2016-10-21

Useamman vuoden ajan eteisessämme on majaillut jalkanaulakko, jonka kanssa minä en tullut kovin kummoisesti toimeen. Sen lisäksi, että tyyppi keräsi päälleen paljon, paljon turhaa roinaa, se ei pysynyt edes kunnolla pystyssä. Siedin sitä lähinnä sen vuoksi, että se mahtui pikku eteiseemme.


Jo ennen kuin Nuppu lähti ryömimään, aloin pelätä, että tämä hutera naulakon kuvatus kaatuisi hänen päälleen, joten ei ollut kovinkaan vaikeaa antaa tyypille lähtöpasseja. Olin jo jonkin aikaa haaveillut simppelistä vaaterekistä. Vaikka olen harkinnut toivottavani tervetulleeksi meille HAYn Loop Stand-naulakon, valkoisena, tällä kertaa ratkaisu ongelmaan löytyi, mistäpä muualta, kuin Ikeasta.


Valitsin meille nopeasti Rigga-nimisen vaatetangon hinnan, kenkätelineen ja simppelin ulkomuodon perusteella. Se on ihan aavistuksen liian leveä paikalleen, mutta se ei meitä häiritse. Niin vessaan, kuin makkariinkin pääsee sisään, ilman ylimääräisiä toimia ja nyt vaatteet pysyvät myös eteisessä järjestyksessä, mikä on pääasia.Kuten yleensäkin, kokoamisen hoidin minä, koska meidän isäntää ei pidä päästää koottavien huonekalujen lähelle. Minä selviän hommasta paljon paremmin ja nopeammin ja ilman yhden yhtä ärräpäätä. Tällä kertaa minulla tosin oli tosin myös apuja, kuten kuvasta näkyy. Neiti muuten shoppasi Ikeassa, kuin vanha tekijä. Taitaa tyttö tulla äitiinsä. ;)


Toinen, mikä kaipasi eteisessä kasvojen kohotusta, oli meidän kiinteä vaatetanko ja kenkäteline. Ikean Skubbin-lokerikko toimii telineenä niin kengille, kuin myös laukuille ja Nupun pipoille, sekä hanskoille. Samalla reissulla vaihdoin myös kaikki eteisen henkarit perinteisiin valkoisiin. Nyt ei meidän eteisessä enää eriparihenkareita nähdäkkään. Piste. Tarkoituksena olisi siistiä ilmettä, sekä järjestystä vielä yksinkertaisimmilla hansikaskoreilla ja muutamalla lokerikkoon tulevalla laatikolla. Mutta toistaiseksi mennään tyytyväisinä näillä.

Tätä postausta tehdessäni, eksyin Ikean sivuilla ja löysin tämän kaunokaisen. Aivan ihana ja minusta se ainakin sopisi hyvin tuohon meidän eteiseen. Mutta miltäs nämä muutokset näyttävät sieltä suunnalta? Tykkäättekö?


Sitä olisi sitten taas viikonloppu edessä. Meillä olisi mahdollisena suunnitelmana lähteä huomenna pyörähtämään Lastenvaatekarnevaaleilla Kalasatamassa. Katsotaan kuinka käy. Nyt, rupean kuitenkin nauttimaan perjantai-illastani, elokuvasta ja Caravan Kitchenin burgerista.

Mahtavaa viikonloppua, joka iikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright