Slider

Talven tyyli

2016-10-29

Eräänä aamuna viime viikolla, viedessäni Nuppua hoitoon, sain huomata etteivät ilmat todellakaan ole enää kovin lämpimiä. Ilman pipoa tuntui, että koko pää jäätyy. Ei kovin miellyttävä tunne. Kävin samana päivänä ostamassa itselleni pipon, lapaset, sekä lämpimämmän kaulahuivin.
Kuva: Erica Huhta

Kuva: Erica Huhta

Tuo huivi on maailman isoin, lämpimin ja pehmein. Pidän siitä aivan valtavasti. Itseasiassa, lähdin alunalkaen ostamaan nimenomaan huivia, mutta kylmän aamun ja osta 3, maksa 2 tarjouksen myötä pipo ja lapsetkin tarttuivat mukaan. Nyt ei kuitenkaan ole tarvinnut palella, kun aamut ja päivät muuttuvat entistä kylmemmiksi.
Kuva: Erica Huhta

En ole aina ollut aikaisemmin kovinkaan tarkka omassa pipon ja lapasten käytöstäni. Hiljalleen olen kuitenkin alkanut arvostamaan suojaa ja lämpöä, jonka ne tuovat mukanaan. Lisäksi, haluan näyttää Nupulle hyvää esimerkkiä tässä asiassa. Olen itse sotinut lapsena tätä käytäntöä vastaan ja olen valmistautunut siihen, että käymme saman läpi myös oman lapsemme kanssa. Mutta, ehkä oikeanlainen esimerkki lieventäisi reaktiota. Tai ehkä Nuppu tulee olemaan sellainen vilukissa, joka pukeutuu pilkkihaalareihin kun elohopea putoaa alle kymmenen plusasteen.
Kuva: Erica Huhta

Kuva: Erica Huhta

Viime vuonna yritin jo etsiä itselleni kivaa pipoa käytettäväksi, mutta en oikein löytänyt mieleistäni. Ehkä olin liian kriittinen. Tällä kertaa otin ensimmäisen, joka käteen osui, josta itseasiassa pidän enemmän, kuin olin aluksi ajatellut.
Kuva: Erica Huhta

Täydellisestä talvityylistä puuttuvat enää kunnon takki ja kengät. Se takki olisi nyt ihan ensimmäisenä ostoslistalla, mutta en aio hätiköidä sen suhteen. Etsin aivan rauhassa Sitä Oikeaa, joka palvelee sitten taas sen useamman vuoden ajan.
Kuva: Erica Huhta

Pipo - Seppälä
Huivi - Seppälä
Lapaset - Seppälä
Kuva: Erica Huhta

Valokuvat ovat meidän Söderkullan reissumme tuotantoa ja nämä ovat itseasiassa ehdottomia suosikkikuviani. Kiitoksia Ericalle. Otetaan pian uusiksi.

2 kommenttia:

  1. Tuo huivi näyttää ihanan lämpimältä ja tällä säällä mukava pitää yllä. Tänään on ollut inhottavaa tihkua ja vaikea pukea sopivia vaatteita. Hiljalleen tässä itsekin siirtynyt paksumpiin kamppeisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on aivan ihana. Pidän siitä tosi paljon. Henkilökohtaisesti inhoan näitä säitä kun on kylmää, koleaa ja tihuttaa. Silloin ei tekisi mieli nousta edes sängystä ylös.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright