Slider

Maustetehtaankadun lahjapuoti

2016-10-16

*Yhteistyössä Pikku Lahjapuoti

Arvatkaa kuinka innoissani olin, kun eräänä päivänä Nupun kanssa kävellessä huomasin, että tänne minun kotikulmilleni on avattu pieni lahja- ja sisustuspuoti. Teki mieli hyppiä tasajalkaa ilosta sillä paikalla. Nyt ei tarvitse välttämättä lähteä Helsingin keskustaan, Espoon perukoille tai Sipooseen peltojen väliin, kun kaipaan jotain uutta ja sellaista, jota ei ihan joka marketista löydy.
Kun kauppaan astuu sisään, vastassa on, kotoisan tunnelman lisäksi, todella mukava ja hyväntuulinen omistaja, kuin vanhan ajan kyläkaupassa konsanaan. On se ihan eri juttu astua kauppaan sisään ja joku toivottaa tervetulleeksi, kuin se, että myyjät vain hyörivät hyllyjen välissä omissa puuhissaan. Nupusta on tullut jo hyvä kaveri puodinpitäjän kanssa ja valokuvausreissullamme viihtyi hyvin tämän sylissä samalla, kun minä räpsin kuvia kaikista niistä ihanista sisustusesineistä.


Tästä Lahjapuodista löytyy ihania viemisiä, kortteja, sekä piensisustusta joka makuun. On maalaisromanttisia tuotteita, marokkolaishenkisiä lyhtyjä, skandinavista silmää miellyttäviä yksityiskohtia ja kaikille purkkikeräilijöille tämä puoti on taivas. Eräs, purkkeihin hullaantunut tuttavani, on antanut puodille lempinimen "purkkikauppa". Vaikka onhan siellä toki muutakin; sisustustyynyjä, torkkupeittoja, kodin tekstiilejä, valoja, niin tavallisia, kuin led-valo kynttilöitäkin, karkkeja, kortteja, sinappeja, ruokaöljyjä, hemmottelutuotteita ja vaikka mitä muuta. Itse olen erityisen ihastunut myynnissä oleviin, harmaisiin tupsukoristellisiin sisustustyynyihin. Katsotaan, josko sellainen eksyisi tuonne meidän sohvalle asti.
Tuotteita tilataan niin Ruotsista, Tanskasta, kuin Ranskastakin, näin muutamia mainitakseni. Eli jos kotiinsa kaipaa tuulahduksia euroopasta, kannattaa piipahtaa täällä. Kaupan tunnelma on kotoisa, mikä on puhtaasti esillepanon, puisten hyllyjen ja vanhojen omppulaatikoiden, sekä sinne tänne ripoteltujen valoasetelmien ansiota. Kun sinne lisättäisiin pöytä ja pari tuolia ja minä voisin istua päivät pitkät kaupassa jutellen, kahvia siemaillen ja kauniita esineitä ihastellen. Onneksi se ei kuitenkaan ole kahvila, vaan kauppa ja nämä ihanat esineet on mahdollista viedä kotiin, jossa niistä voi nauttia sitten ihan ajan kanssa.Liike sijaitsee Aurinkolahsessa Maustetehtaankatu 9:ssä, lyhyen kävelymatkan päässä Vuosaaren metroasemalta ja kauppakeskus Columbukselta.

6 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt käydä tuolla monen monta kertaa, kun huomasin kyltin. Ihana, että teit jutun ja pääsin kurkistaan ennen käyntiä jo mitä kivaa tuolta löytyykään. Pakko päästä ensi viikolla käymään kun ihan vieressä liike 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä. Se on oikeasti tosi kiva paikka. Ainoa ongelma on, että liikkeessä saattaa tulla valinnanvaikeus. :)

   Poista
 2. Jenni mä ajattelin huomenna mennä tuonne mutta toi linkki niiden Face-sivulle ei toimi enää. Onkohan se lopettanut? Vai jostain muusta kyse :$

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos. Ei ole lopettanut, vaan Facebook sivut päivitettiin nimeä myöten, joten linkki on muuttunut. Päivitän sen ensitilassa nyt aamulla.

   Poista
  2. Linkki päivitetty. Nyt pitäisi toimia.

   Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright