Slider

Miksi satsata hyvään hoitolaukkuun

2016-09-19

Oletko raskaana ja mietit mihin kannattaa satsata ja mihin ei? Minä annan nyt yhden vinkin, oman kokemuksen perusteella.

Olen liikkuva ihminen, vaikka viihdynkin hyvin kotona, niin reissuun ja retkille tulee lähdettyä yleensä useamman kerran viikossa. Vauvan kanssa liikkuessa mukaan tarvitsee yhtä jos toista tavaraa, jos haluaa säästyä ikäviltä yllätyksiltä ja olla tien päällä aivan rauhassa. Tästä syystä toimiva, kestävä hoitolaukku on ollut kullanarvoinen. Hyvän hoitolaukun kanssa en ole päätynyt samaan tilanteeseen, kuin eräs ystäväni, joka sanoi ettei pidä lainkaan lapsen kanssa reissaamisesta.


Meidän hoitolaukku on merkiltään Storksakin Elizabeth ja se on ostettu Bebesistä. Onnekseni pääsin tutustumaan tähän kyseiseen nahkalaukkuun jo ennen kuin tiesin itse olevani raskaana, sillä ystäväni oli hankkinut tämän kaunokaisen omaa lastaan varten. Kun vauvatarvikkeet tulivat raskauden myötä meillekin ajankohtaisiksi, päätös oli selvä. Storksakin Elizabeth on tyylikäs ja tilava ratkaisu liikkuvalle äidille ja vauvalle. Meidän yksilömme aloitti uransa vauvan sairaalalaukkuna, jonne pakattiin kaikki tykötarpeellinen mukaan vastasyntynyttä varten.


Meille tärkeitä kriteereitä hoitolaukun hankinnassa oli kestävyyden lisäksi se, että myös isä kehtaa tarvittaessa kulkea kyseinen laukku olallaan. Tämän vuoksi kaikkein naisellisemmat vaihtoehdot karsittiin pois heti kättelyssä. Onneksi tämä yksilö miellytti meidän kummankin silmää. Kaiken lisäksi laukku näyttää aivan peruskäsilaukulta. Siihen asti, kunnes kurkistaa sisälle.
Laukun monista taskuista löytyy varmasti paikka joka tavaralle, eikä reissussa tarvitse sitten ihmetellä, missä mikin on. Myös äidin tavarat mahtuvat matkaan mukaan ja myös kalenterille löytyy oma kolonsa.


Toinen vauvan kanssa liikkumista helpottava hankinta on My pouch uudelleentäytettävät välipalapussit. Voin kertoa, että niiden avulla meillä on loppunut valmissoseiden käyttö kokonaan. Tällä hetkellä katselen hyvää vaihtoehtoa niiden rinnalle, kun Nuppu siirtyy syömään kunnon ruokaa soseiden sijaan ja pussit muuttuvat hieman epäkäytännöllisiksi. Smoothiet toki kulkevat pusseissa mukana edelleen.


Suosittelen lämpimästä etsimään ja satsaamaan siihen kunnon hoitolaukkuun, koska minusta se helpottaa asioita. Sen kanssa ei tarvitse improvisoida tai miettiä mitään ylimääräistä. Kaiken saa mahtumaan mukaan ja kaikella on oma paikkansa.

xx
Jenni S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright