Slider

Vaunut vaihtuivat rattaisiin

2016-08-15

Tiedätkö tunteen, kun lapsi kasvaa niin kovaa vauhtia, että itsellä on jopa hieman vaikeuksia pysytellä kasvun mukana? Yhtäkkiä huomaat, että jälleen yksi vaatekoko on jäänyt pieneksi ja vaunukoppa on käymässä lapselle ahtaaksi ja turvakaukalossa on painoraja tullut vastaan. Kuulostaako tutulta? Nuppu on nyt viittä vailla kahdeksan kuukautta, joten minä olen törmännyt näihin ilmiöihin tämän kuluneen kesän aikana. Jotkut asiat, kuten uusi turvaistuin, ovat aiheuttaneet minulle yllättävää päänsärkyä, mutta hiljalleen tässä voi huokaista helpotuksesta.


Juhannuksen tietämillä havahduin siihen, että Nuppu on yksinkertaisesti aivan liian iso vaunukoppaansa. Päälaki ja jalkapohjat olivat kiinni päädyissä, eikä liikkumatilaa oikeastaan ollut muutenkaan. Olin pannut jo aikaisemmin merkille ettei tyttö viihtynyt enää kovinkaan hyvin makuullaan. Vaunuissa meni yhä useammin hermo, liikkeestä huolimatta. Tämänkin mamman oli siis vain hyväksyttävä tosiasiat ja sen, että Nupun on aika siirtyä vaunuista rattaisiin.

Meidän vaunujen hankinnasta voi muuten lukea vanhoista postauksista, kuten Meidän vaunut (klik.) ja Painajaisia lastenvaunuista (klik.).

Vaunut ovat olleet todella näppärät ja ketterät. Näiden kanssa ei ahdista yhtään liikkua kaupoissa ja nämä menevät tarvittaessa hissiinkin poikittain. Veikkaan etteivät Emmaljungat taivu samaan. Vai olenko väärässä? Uskaltaisin väittää, että kyseessä on siis varsinaiset city-perheen unelmat. Ne ovat myös todella helppo käyttöset ja simppelit. Rakas mieheni, joka ei osaa laittaa vauvalle napitettavia haalareita päälle, osaa käyttää näitä ja säätää näitä. Rattaiden istuinosaa, pystyy helposti säätämään neljään eri asentoon, makuuasennosta täysin pystyyn.

Ikävä kyllä, en vieläkään tiedä rattaiden merkkiä. Tiedän, että nämä ovat tulleet alunperin Verkkokauppa.com:iin testikappaleiksi ja ovat sitä kautta päätyneet Tori.fi:n kautta meille. Selasin Verkkokaupan nettisivuja, eikä siellä ollut näitä meidän rattaita myynnissä. Vaunuverho on Bebesistä, jos jotakuta kiinnostaa. Rattasiin on saatavilla vielä jalkojen suojaksi tarkoitettu päällinen, josta en älynnyt ottaa kuvia tähän hätään.

Kiinnostuneille tiedoksi, Nuppu on vaikuttanut tänään aivan selkeästi terveemmältä. Antibiootti kuuri tuntuu purevan, vaikka kaikki oireet eivät olekaan vielä kokonaan hävinneet. Yskänlääke on puolestaan rauhoittanut yskää niin, että soseet pysyvät jälleen sisällä. Eiköhän tästä taudista selvitä vielä ihan onnellisesti.

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kuulla, että antibioottikuuri tepsii. Hurjaa vauhtia teillä lapsonen kasvaa. Ei ihme, ettei meinaa pysyä perässä :) Tsemppiä teille ja pikaista paranemista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä pienet kuulemma tuppaavat kasvamaan hirveää vauhtia. :) Nuppu alkaa olemaan jo lähes terve, vaikka vielä on vähän nuhan oireita ja yskää.

      Poista

Kiitos kun kommentoit.

xx
Jenni S.

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|

Your copyright

Your own copyright